Rămâi conectat

Sport

Nicolae Stanciu revine în România, ca adversar pentru CFR Cluj, cu Slavia Praga, în play-off-ul Champions League!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Nicolae Stanciu revine în România, din postura de adversar al formației CFR Cluj, în play-off-ul Ligii Campionilor. Primul meci al dublei de foc se va disputa marți, 20 august, de la ora 22.00, pe terenul ardelenilor, iar fostul unirist se va bate cu Slavia Praga, campioana Cehiei, pentru pătrunderea în grupele Champions League.

La plecarea spre România Nicolae Stanciu a vorbit despre jocul din “Gruia”, fiind citat de Digi Sport. “Mă aștept la un meci foarte greu. Le-am spus și colegilor, înainte ca CFR Cluj să joace cu Celtic. Eu cu Alex Băluță am fost singurii care am crezut că CFR se va califica, toți ceilalți se așteptau ca scoțienii să nu aibă probleme. Cred că șansele sunt egale în această dublă”, a spus Stanciu, pentru site-ul Slaviei Praga. Fostul unirist a reușit să marcheze în etapa anterioară din Cehia al doilea său gol pentru Slavia Praga, echipă la care s-a transferat în vară după șase luni petrecute în Arabia Saudită.

„Suntem o echipă puternică și am încredere în noi. Chiar și așa, nu putem subestima un adversar precum CFR Cluj, care a eliminat deja din competiție echipe foarte bune„, a mai adăugat fostul jucător de la FCSB.

*Nicolae Stanciu se simte ca acasă la Cluj

Internaționalul român a mărturisit că nu își dorea ca echipa lui să dea peste CFR Cluj: „Sincer, nu mă aşteptam şi nu îmi doream să joc în această fază a competiţiei cu o echipă din România. Nu mi-am dorit să se întâmple asta pentru că, dacă ne calificăm, voi fi foarte fericit, dar în acelaşi timp supărat puţin pentru adversari. Este o echipă românească şi îi doresc tot binele fotbalului românesc”.

Mai mult decât atât, Clujul este pentru mine ca o doua casă, am fost născut în apropiere de Cluj. Cunosc foarte bine oraşul, am şi o casă acolo. Cu siguranţă membrii familiei mele vor veni la meci, locuiesc la o oră de Cluj. Familia şi prietenii mei vor veni la Cluj pentru a urmări meciul. Am prieteni în Cluj şi merg acolo cât de des pot.”, a mai spus Nicușor Stanciu.

Nicolae Stanciu consideră că Dan Petrescu este cel mai bun antrenor din Liga 1

„Îi cunosc destul de bine, ştiu câţiva jucători foarte bine, pentru că îmi sunt coechipieri la echipa naţională… Ciprian Deac, Ţucudean, Hoban. Păun este un jucător foarte bun, dar forţa lor este dată de antrenor, de Dan Petrescu. Consider că este cel mai bun antrenor din Liga 1.

Merită toată recunoştinţa pentru ceea ce se întâmplă la Cluj. Este un antrenor foarte bun şi echipa are un succes incredibil cu el alături”, a mai spus Stanciu.

 

Lucian Danciu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea