Rămâi conectat

Ştirea zilei

Niciun liberal nu este favorizat de actuala putere portocalie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu şi vicepreşedintele liberal Florin Roman au dezminţit ieri în cadrul unei conferinţe de presă faptul că oricare liberal ar fi favorizat pentru o funcţie sau pentru un contract de către actuala putere portocalie. „Domnul Dan Simedru a înţeles că pe timpul guvernării PDL te prezinţi la un concurs pentru post doar dacă eşti chemat. Aşa că a renunţat să mai participe la concurs”, a spus Atanasiu. Simedru a ocupat interimar funcţia de director POSDRU la Agenţia Alba Iulia. Dânsul ne-a declarat telefonic că la concursul pentru post participă o persoană din Alba Iulia. „Un propagandist al PDL, normal, un lipitor de afişe pentru partidul portocaliu”, a comentat Atanasiu în conferinţă. „Trist este că Simedru, unul dintre cei mai vocali parlamentari ai opoziţiei din Alba, a devenit o ţintă”, a subliniat Roman. De asemenea s-a făcut referire şi la familia Hondola (Felicia şi Liviu) pentru care instanţa a făcut dreptate, după 4 ani de procese. „Nu au redevenit directori, la APIA şi la drumuri, prin „grija” PDL” a subliniat Atanasiu. „Fostul deputat Nicolae Popa, nu este susţinut în funcţie de PDL. Dacă s-ar fi interesat cineva s-ar fi aflat că Curtea de Conturi este condusă de un PSD-ist, Nicolae Văcăroiu şi are un adjunct liberal. Iar despre Gabi Pleşa vă pot spune că nici dacă ar vrea Hava să-i dea lucrări firmei sale, acesta nu le poate accepta pentru că, în calitatea sa de consilier local, încalcă legea, aflându-se într-o crasă incompatibilitate”, a spus Atanasiu.
Referindu-se la o altă „ţintă” predilectă a PDL-iştilor, respectiv Călin Potor, Florin Roman a reiterat susţinerea fermă a liberalilor, respectiv a USL-ului, pentru acesta în cursa pentru Primăria Alba Iulia. „Chiar dacă primarii se vor alege din primul tur, primarul Hava are într-adevăr o problemă la Alba Iulia pentru că USL este peste PDL. Atacându-l pe Potor recunosc de fapt în acesta un contracandidat real. Sondajele noastre relevă că acum Hava şi Potor sunt „cap la cap”. Şi chiar dacă, Doamne fereşte, Hava va ieşi din nou primar, acesta nu va mai avea o majoritate confortabilă în consiliul local”, a spus Roman.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea