Rămâi conectat

Sport

Negocierile dintre Armando Popescu şi Performanţa Ighiu au căzut | Primarul Traian Rusu: „Încercăm să continuăm cu resursele noastre”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Armando Popescu Surianu SebesPentru moment, negocierile dintre Armando Popescu şi reprezentanţii Performanţei Ighiu au eşuat, motivul fiind neconcordanţele în privinţa bugetului ce urma să fie asigurat de cele două părţi pentru retur.

A picat înţelegerea, întrucât bugetul propus nu este acceptabil din punctul nostru de vedere, nu puteam acoperi o sumă atât de mare. Noi vrem să continum activitatea în Liga a 3-a şi încercăm să o facem pe fondurile şi resursele noastre”, a precizat primarul Ighiului Traian Rusu.

Fostul finanţator al Şurianului Sebeş nu a fost multumit de suma vehiculată de oficialii divizionarei terţe şi în consecinţă proiectul comun a intrat în impas, deocamdată, cu toate că astăzi ar urma să mai existe o încă o întâlnire pe tema colaborării între Armando Popescu şi Performanţa Ighiu.

*Dinspre Ighiu, 150.000 de lei

Până la finele acestei luni, mai precis la începutul săptămânii viitoare, va avea loc o şedinţă de Consiliu Local al comunei Ighiu, în care se speră a fi votată alocarea de fonduri pentru echipa de fotbal, suma vehiculată fiind de 150.000 de lei până la finele campionatului. Asta pentru a fi evitat abandonul competiţional şi retragerea din Liga a 3-a. Performanţa Ighiu a mai reziliat contractele cu încă trei jucători, Tiut, Keita şi Gîţ, Cornea poate fi trecut şi el la „capitolul” plecări, juniorul fiind plecat din ţară, în Germania, astfel că, actualmente formaţia de Liga a 3-a mai contează pe 7 jucători, fraţii Ovidiu şi Silviu Turuş, Fetiţa, Circov, Buda, G. Toma şi Oţoiu, însă ultimul va pleca în Spania.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea