Rămâi conectat

Sport

Navobi Cricău și Viitorul Vama Seacă, în Liga a IV-a! Fortuna Lunca Mureșului și Industria Galda II au renunțat la participare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Navobi Cricău (locul 4 în Seria 1 a Ligii a V-a în ediția trecută) și Viitorul Vama Seacă (poziția secundă a Seriei a 2-a) vor activa în ediția 2018-2019 a Ligii a IV-a.

Cele două au depus cereri în acest sens la Asociația Județeană de Fotbal Alba și au profitat de faptul că alte două grupări și-au declinat dreptul de participare. În cauză sunt Industria Galda de Jos II (a câștigat Seria 1, însă, la fel ca în 2016, nu urcă în eșalonul superior) și Fortuna Lunca Mureșului (locul 10 în sezonul trecut în Liga a IV-a), ultima motivând că nu poate alcătui o echipă pentru competiția juniorilor A1, condiție impusă de AJF Alba.

Astfel, în următorul campionat vor fi trei noi prezențe, toate debutante, la nivelul celui de-al patrulea eșalon fotbalistic, celor două mai sus menționate alăturându-se Nicolae Linca Cergău, nou-promovată din Seria a 2-a. Însă deocamdată nu se știe exact câte competitoare vor lua startul în 25 august, 15 sau 16, ultima necunoscută fiind legată de Performanța Ighiu, care trebuie să se clarifice dacă va activa sau nu în Liga a 3-a în această perioadă. În altă ordine de idei, Transalpina Șugag va juca din ediția vitoare la Vințu de Jos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea