Navobi Cricău și Viitorul Vama Seacă, în Liga a IV-a! Fortuna Lunca Mureșului și Industria Galda II au renunțat la participare

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Navobi Cricău (locul 4 în Seria 1 a Ligii a V-a în ediția trecută) și Viitorul Vama Seacă (poziția secundă a Seriei a 2-a) vor activa în ediția 2018-2019 a Ligii a IV-a.

Cele două au depus cereri în acest sens la Asociația Județeană de Fotbal Alba și au profitat de faptul că alte două grupări și-au declinat dreptul de participare. În cauză sunt Industria Galda de Jos II (a câștigat Seria 1, însă, la fel ca în 2016, nu urcă în eșalonul superior) și Fortuna Lunca Mureșului (locul 10 în sezonul trecut în Liga a IV-a), ultima motivând că nu poate alcătui o echipă pentru competiția juniorilor A1, condiție impusă de AJF Alba.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Astfel, în următorul campionat vor fi trei noi prezențe, toate debutante, la nivelul celui de-al patrulea eșalon fotbalistic, celor două mai sus menționate alăturându-se Nicolae Linca Cergău, nou-promovată din Seria a 2-a. Însă deocamdată nu se știe exact câte competitoare vor lua startul în 25 august, 15 sau 16, ultima necunoscută fiind legată de Performanța Ighiu, care trebuie să se clarifice dacă va activa sau nu în Liga a 3-a în această perioadă. În altă ordine de idei, Transalpina Șugag va juca din ediția vitoare la Vințu de Jos.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Dan HENEGAR

Must de Jidvei