Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Naţional Sebiş – Europa Alba Iulia 4-1 (1-0), în etapa a 2-a a Ligii a 3-a!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Europa Alba Iulia a suferit al doilea eşec stagional din tot atâtea jocuri în Liga a 3-a, înfrângere drastică astăzi, în deplasare cu Naţional Sebiş, scor 1-4 (0-1), golul vizitatorilor a fost marcat de P. Muntean (84) la 0-3. Radu Andone a început cu Cotoară– D. Lupşan, Sg. Oara, Andrea, Arsene, Apetri, B. Cristea (72, Hârciagă), Bratima (7o, R. Andone), Circov (64, R. Danciu), M. Cristea (82, Culda), P. Munteanu, rezerve V. Răducanu – Haiduc, Al. Groza.

Echipa lui Roland Nagy şi-a revenit după duşul rece de la Turda cu o victorie convingătoare cu nou promovata Europa Alba Iulia. Chiar dacă în prima repriză nu a rupt gura târgului ca şi evoluţie, Naţionalul a accelerat decisiv între minutele 40 şi 55, când s-a scris istoria partidei.
Vizitatorii au fost echipa pozitivă în marea parte a primului mitan şi au trecut pe lângă deschiderea tabelei, prin fostul ineuan, Paul Muntean. Faţa echipei gazdă s-a schimbat treptat după intrarea pe gazon a lui Riviş, însă golul de 1-0 i-a aparţinut lui Ember. Mijlocaşul de buzunar a executat pe colţul portarului o lovitură liberă de la 20 de metri, stabilind scorul pauzei.
Repriza secundă a debutat perfect pentru sebişeni. În minutul 48, Capătă a marcat de la colţul scurt după centrarea lui Bozian, iar şapte minute mai târziu Coţan a făcut 3-0. Fostul utist a tras cu sete de la 14 metri după aşezarea aceluiaşi Capătă. „Alb-albaştrii”  şi-au  complicat puţin viaţa după eliminarea lui Siminiceanu (min. 46), după două galbene, însă Europa a marcat prea târziu pentru a spera la un rezultat pozitiv. În minutul 84, Muntean nu a mai greşit ţinta din careul mic, însă concluzia partidei a scris-o un sebişan. Ţârlea a marcat primul gol pentru Sebiş, după o eroare a portarului Cotoară.

În runda următoare, echipa lui Radu Andone va întâlni la Drâmbar, vineri, 14 septembrie, de la ora 17.00, pe FCM Turda, echipa ex-uniriştilor George Ciorceri şi Marcel Rusu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General

Unirea Ziarul

Publicat

în

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General Consiliul local al comunei Roșia Montană a aprobat în ședința din 18 aprilie 2024 încheierea unui protocol de colaborare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Institutul Național al Patrimoniului (INP) și Consiliul Județean Alba. Hotărârea are […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea