Rămâi conectat

Actualitate

Naţional Rm. Vâlcea – HC Alba Sebeş 27-30 (15-15) *Octavian Achimescu şi-a învins fosta echipă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, în etapa a 12-a a Diviziei A de handbal feminin, Naţional Rm. Vâlcea – HC Alba Sebeş 27-30 (15-15), Octavian Achimescu reuşind o victorie importantă în faţa fostei echipe. „Am făcut un joc extraordinar. Fetele s-au mobilizat, cu o apărare extraordinară şi un atac. Poate pentru prima dată sunt mulţumit de prestaţia fetelor pe tot parcursul jocului, au dispărut oscilaţiile, şi am scăzut procentul ratărilor. Aşa trebuie să arate o echipă şi încercăm să facem un joc bun şi cu liderul, a declarat antrenorul Octavian Achimescu.
Pentru vizitatoare au înscris Ana Ciolan – 13 goluri, Bianca Bogdan – 6, Paula Chirilă – 4, Mihaela Tecariu – 3, Delia Paştiu – 2, Simina Neag, Paula Hoha – câte un gol, din lot au mai făcut parte Roxana Lazăr, Lenuţa Mormeci, Maricica Ilea, Ioana Pojar, Ana Maria Ion, Andreea Baltag.

A fost un meci disputat timp de 60 de minute, un meci care-l visezi noaptea să se întâmple ziua. Am jucat extraordinar, fetele n-au mai făcut greşeli, au fost rare şi ratările spre comparaţie cu alte partide„, a declarat preşedintele Virgil Costea, după întâlnirea la care a asistat şi Seviştean Popa. Până la acest succes extrem de important al vizitatoarelor, Naţional Rm. Vâlcea nu pierduse decât cu HCM II Baia Mare şi Cetate Deva.

Duminică, în sala „Florin Fleşeriu”, HC Alba Sebeş va juca de la ora 18.00, cu HCM II Baia Mare, liderul neînvins al Seriei B, meci care va încheia prima parte a campionatului. În prezent conjudeţenele sunt pe poziţia a 5-a, cu 7 victorii şi 5 înfrângeri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea