Rămâi conectat

Ştirea zilei

Muzeul Principia, un adevărat „succes”, în turismul din Alba Iulia: Se plătesc salarii de 4 ori mai mari decât încasările

Ziarul Unirea

Publicat

în

Muzeul Principia, un adevărat „succes”, în turismul din Alba Iulia: Se plătesc salarii de 4 ori mai mari decât încasările

Muzeul Principia din Alba Iulia se bucură de un real „succes”, în special din punct de vedere financiar, mai exact acesta funcționează cu o „gaură” de 238.067 de lei.

La solicitarea ziarulunirea.ro, reprezentanții Primăriei Alba Iulia au comunicat faptul că în anul 2022, Muzeul Principia a avut încasări în valoare de 64.699 de lei, mai exact, 63.000 de lei din vânzarea de bilete și 1.699 de lei din închirierea spațiului.

În privința cheltuielilor, s-au cheltuit 213.731 de lei pentru plata salariilor, 35.865,09 lei pentru mentenanța pompelor de căldură, 52.457,93 de lei pentru energia electrică și 713,40 de lei.

Reprezentanții Primăriei au transmis, de asemenea, mai multe informații privind activitatea Spațiului Muzeal Principia pentru anul 2022.

Muzeul Principia a înregistrat 17.344 de intrări, în total, din care 708 vizitatori străini, din 39 de țări de pe 5 continente.

De asemenea, au specificat faptul că au fost găzuite 45 de evenimente publice, precum lansări de carte, concerte, evenimente ale școlilor, etc., care au avut 6.320 de participanți.

La o simplă împărțire a încasărilor din închirierea spațiului la numărul de evenimente, rezultă un tarif de aproximativ 37 de lei pentru închirierea întregului spațiu.

Totodată, la împărțirea veniturilor din vânzarea de bilete și numărul total de intrări, rezultatul este de 3,6 lei, în ciuda faptului că prețul unui bilet pentru adulți este de 10 lei, iar prețul pentru copii și pensionari este de 5 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 DECEMBRIE 2023: 392 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 DECEMBRIE 2023: 392 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 DECEMBRIE 2023: 392 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare