Rămâi conectat

Ştirea zilei

Municipiul Sebeș se înfrățește cu un oraș-stațiune superb din sudul Italiei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Municipiul Sebeș se înfrățește cu un oraș-stațiune superb din sudul Italiei • Află ce consilieri locali au fost aleși să facă parte din delegație.

O delegație a municipiului Sebeș, formată din viceprimarul orașului, 3 consilieri locali și 2 angajați ai primăriei vor pleca duminică, 6 mai, într-o delegație de înfrățire. Și nu oriunde, ci într-unul din cele mai râvnite destinații de vacanță din lume, mai precis în sudul Italiei, în Calabria.

Municipalitatea a răspuns astfel invitației lansate de primarul orașului Siderno, Petro Fuda, în vederea semnării Înțelegerii de Cooperare dintre municipiul Sebeș și municipiul Siderno. Au fost aleși să facă parte din delegație (6 – 12 mai) consilierii locali PSD Paraschiva Nistor și Oliviu Bobar (unii dintre cei mai vocali aleși, contestatari vehemenți ai primarului Dorin Nistor), precum și Simona Itu din partea PNL. Ei vor fi însoțiți de viceprimarul PNL Adrian Bogdan și de încă doi angajați din cadrul instituției primăriei.

În acest sens a fost adoptată o hotărâre de consiliu în luna aprilie, hotărâre ce prevede că ”municipiul Sebeș suportă cheltuielile privind deplasarea delegației, cheltuieli privind cazarea, transportul și diurna cuvenită persoanelor desemnate, precum și alte cheltuieli neprevăzute după caz”. Municipalitatea a achitat deja 4.518 lei (918 euro) pentru transportul cu avionul tur-retur și 3.500 de lei pentru transportul cu microbuzul până la București la aeroport, de asemenea dus-întors.

Siderno este un orășel cu circa 18.000 de locuitori situat în regiunea Calabria, chiar în vârful Cizmei. Pe lângă nucleul vechi al orașului aflat pe o colină, localitatea beneficiază și de ieșire la mare, zona fiind numită Siderno Marina. Stațiunea este foarte căutată de turiști pentru clima blândă și apa extrem de limpede și albastră.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea