// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Municipiul Sebeș se înfrățește cu un oraș-stațiune superb din sudul Italiei

Municipiul Sebeș se înfrățește cu un oraș-stațiune superb din sudul Italiei • Află ce consilieri locali au fost aleși să facă parte din delegație.

O delegație a municipiului Sebeș, formată din viceprimarul orașului, 3 consilieri locali și 2 angajați ai primăriei vor pleca duminică, 6 mai, într-o delegație de înfrățire. Și nu oriunde, ci într-unul din cele mai râvnite destinații de vacanță din lume, mai precis în sudul Italiei, în Calabria.

Municipalitatea a răspuns astfel invitației lansate de primarul orașului Siderno, Petro Fuda, în vederea semnării Înțelegerii de Cooperare dintre municipiul Sebeș și municipiul Siderno. Au fost aleși să facă parte din delegație (6 – 12 mai) consilierii locali PSD Paraschiva Nistor și Oliviu Bobar (unii dintre cei mai vocali aleși, contestatari vehemenți ai primarului Dorin Nistor), precum și Simona Itu din partea PNL. Ei vor fi însoțiți de viceprimarul PNL Adrian Bogdan și de încă doi angajați din cadrul instituției primăriei.

În acest sens a fost adoptată o hotărâre de consiliu în luna aprilie, hotărâre ce prevede că ”municipiul Sebeș suportă cheltuielile privind deplasarea delegației, cheltuieli privind cazarea, transportul și diurna cuvenită persoanelor desemnate, precum și alte cheltuieli neprevăzute după caz”. Municipalitatea a achitat deja 4.518 lei (918 euro) pentru transportul cu avionul tur-retur și 3.500 de lei pentru transportul cu microbuzul până la București la aeroport, de asemenea dus-întors.

Siderno este un orășel cu circa 18.000 de locuitori situat în regiunea Calabria, chiar în vârful Cizmei. Pe lângă nucleul vechi al orașului aflat pe o colină, localitatea beneficiază și de ieșire la mare, zona fiind numită Siderno Marina. Stațiunea este foarte căutată de turiști pentru clima blândă și apa extrem de limpede și albastră.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Municipiul Sebeș se înfrățește cu un oraș-stațiune superb din sudul Italiei

  1. Don Costello 04.05.2018 la 11:09

    Orasul arată jalnic si ei….toacă banii…frumos!!!
    Să te tot infratesti cu localitățile de pe malul mării din Italia…Grecia..etc..
    Vacanțe gratis pe banii sebesenilor…

  2. mizeria 04.05.2018 la 11:51

    Le-a astupat gura contestatarilor ? Probabil ca apropiatii, merg la Saint Tropez !