Rămâi conectat

Oameni şi locuri

Municipiul Alba Iulia, promovat în revista National Geographic Traveler

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ediția în limba română a celei mai citite reviste de călătorii din lume, National Geographic Traveler, va publica în următorul său număr un articol despre municipiul Alba Iulia, scris de Răzvan Pascu, un cunoscut blogger bucureștean, care a vizitat recent orașul și a fost impresionat de transformările prin care acesta a trecut în ultimii ani.

Am vizitat Alba Iulia acum 3 săptămâni într-un weekend prelungit, am mai fost și acum 2 ani și mi-a plăcut tare mult cum arată Cetatea. Acum am venit să văd cum s-a transformat orașul și Cetatea în ultimii 2 ani și pot să spun că lucrurile merg mult spre bine. Eu am rămas impresionat de ceea ce am văzut, plus de căldura oamenilor care m-au primit, mi-a plăcut tare mult ceremonia de schimbare de gardă și tot ce s-a construit și renovat în Cetate. Pasul următor este ca locul acela să înceapă să prindă viață și românii să înceapă să afle despre Alba Iulia mai multe. Cred că ceea ce s-a făcut la Alba Iulia ar trebui să fie un exemplu pentru toată România și îmi doresc ca tot mai mulți români să descopere orașul dumneavoastră. Am vizitat peste 40 de țări în toată lumea, pot face comparații, și vreau să știți ca pe mine albaiulienii m-au cîștigat. Aș vrea să îi văd mai veseli și chiar și mai mândri de orașul lor. Eu voi face tot posibilul să îi promovez cât pot de bine și de mult, inclusiv în străinătate și în mediul de business la care am acces”, ne-a spus Răzvan Pascu.

În ultimele luni acesta a scris în National Geographic Traveler mai multe articole despre locurile pe care le-a vizitat în străinătate, însă după scurta ședere în Alba Iulia a decis să convingă echipa Traveler ca articolul său din ediția din 4 decembrie să fie despre ”Cealaltă Capitală”.

Răzvan Pascu este consultant în turism și are o firma de PR & Marketing în Turism & Hospitality, iar blogul său www.RazvanPascu.ro, este cel mai citit blog despre călătorii din România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea