Mugurel Sârbu forţează demisia din partid, dar PD-L rezistă eroic

Primarul din Sebeş face tot posibilul pentru a fi exclus din partid, crede deputatul PD-L de Alba Clement Negruţ. Acesta a spus că este de acord cu poziţia organizaţiei partidului din Sebeş care i-a cerut recent primarului „fie să se integreze în partid, fie să-şi dea demisia”. „Ar fi foarte simplu pentru dânsul să fie exclus din partid ca să apară ca o victimă a dictaturii din Partidul Democrat-Liberal. În plus, dacă este exclus din partid îşi păstrează mandatul dar dacă demisionează trebuie organizate alegeri la Sebeş”, a precizat ieri Negruţ în cadrul conferinţei de presă a PD-L. „În opinia mea ruptura este definitivă”, a recunoscut deputatul însă chiar şi aşa democrat-liberalii nu sunt pregătiţi să piardă o primărie de importanţa Sebeşului. În ultima vreme declaraţiile publice ale primarului din Sebeş împotriva Guvernului Boc s-au înmulţit, motiv pentru care colegii săi de partid consideră că edilul aduce mari deservicii PD-L. Chiar şi aşa ei au spus că nu-l vor exclude din partid până în 2012 când vor avea loc alegeri locale. „Rezolvarea este una singură, domnul Mugurel Sârbu să-şi vadă de treaba dânsului de administrator al oraşului şi să ne lase pe noi în pace. Să lase partidul şi Guvernul în pace”, este de părere Negruţ. Şi senatorul Alexandru Pereş a lăsat ieri să se înţeleagă că edilul din Sebeş îşi doreşte să fie exclus din PD-L pentru a se putea reîntoarce în vechiul său partid, PSD. (I.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

ati vrea voi 30 octombrie 2010 at 8:48

chiar credeti ca circul hasta va m-ai prinde la prostime,cine-l mai vrea in psd?cand era l-a ei lucra cu voi ,acum vreti sa m-ai aveti oameni prin care sa m-ai aveti acces la putere ? veti disparea din zona administrativa ,umpletiva conturile ca m-ai aveti putin pana veti ajunge cu picioarele pe pamant.
APROPO daca va bateti cu parii in centrul orasului va credem ca sunteti dusmani,altfel sunteti urmasi lu Machiaveli.

Alex 30 octombrie 2010 at 9:46

Haoleuuuuu……..ma premare nu te mai lua de partidu nostru.
Mooooo noi suntem PeDeLeu mo……
Noi il sustinem pe Adrian Bogdan ca stie sa fure ca noi si chiar mai bine.

nicolae ceausescu 30 octombrie 2010 at 10:35

cenzura a murit ,traiasca cenzura !

Diana 31 octombrie 2010 at 9:10

Revenirea lui Mugurel Sirbu la conducerea PSD este singura sansa pentru partid in Alba. Fara un lider valoros politic, capabil sa-si formeze o echipa pe masura, PSD in Alba va disparea.Dirzu e o nulitate care nu poate aduna in jurul lui decat subnulitati, iar electoratul are nevoie de competenta si responsabilitate. Interesant…

rosca 31 octombrie 2010 at 14:34

Mare paguba pentru Sebes daca acest asa zis primar face sau nu parte din vreun partid politic ! Oricum in acest ultim madat de primar, nu are nimic notabil la capitolul realizari, decit birfe, certuri cu consilierii, oamenii de afaceri, etc.
Daca era destept, noul magazin PENNY din oras se putea lucra cu firme locale si ar fi fost locuri de munca in zona.
Trebuie sa fi doar DESTEPT sa dai de intele celor vroiau sa construiasca acest magazin ca e de dorit sa lucram si noi ceva, nu sa vina moldovenii si ungurii la lucru.
Dar de…. asta tine de interes si de capacitati TELECTUALE ale celui ales pe deìa proasta dupa ce ajunsese un adevarat TRASEIST POLITIC !

Florin 31 octombrie 2010 at 17:56

Mugurel Sirbu a fost exclus din Psd de Ioan Rus, un batrin care a iesit din viata politica datorita unor scandaluri.

Comentariile sunt oprite