Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta, citită în plenul Parlamentului; va fi dezbătută și votată în 29 septembrie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moțiunea de cenzură „Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!” va fi dezbătută și votată marțea viitoare, aceasta fiind citită, miercuri, în plenul reunit al Parlamentului.

PNL a depus, luni, la Parlament, moțiunea de cenzură, în care afirmă că premierul, fiind trimis în judecată, compromite o națiune întreagă, iar liderii UNPR și PSD, Gabriel Oprea și Liviu Dragnea, sunt „complicii” acestuia dacă îl susțin în continuare.

„Partidul Național Liberal a decis să depună, de îndată, această moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Victor Ponta pentru că situația actuală, cu un premier trimis în judecată, compromite o națiune întreagă. În orice altă țară din UE premierul și-ar fi dat demisia în momentul următor începerii urmăririi penale, adică acum mai bine de trei luni”, arată liberalii în moțiune.

Ei spun că, prin susținerea lui Victor Ponta de către liderii coaliției, imaginea României va fi distrusă „iremediabil”.

Moțiunea este semnată de 180 de parlamentari. Astfel, 119 deputați — 112 de la PNL, șase neafiliați și unul de la grupul democrat și popular — și 61 de senatori — 58 liberali și trei neafiliați, respectiv Mircea Geoană, Dan Ioniță și Dan Tătaru — au semnat moțiunea de cenzură, scrie Agerpres.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea