Rămâi conectat

Politică Administrație

Morcan Dragomir în pragul excluderii. Horațiu Florea: PRO România nu tolerează înțelegeri politice obscure

Ziarul Unirea

Publicat

în

Horațiu Florea (PRO România): Voi lua măsuri în privința situației de la Câmpeni. Nu suntem nici anexa PNL, nici a PSD. Pe mine mă interesează cetațenii!

Am luat act, de pe rețelele de socializare, de declarația domnului Dragomir Morcan, candidatul nostru la primăria din Câmpeni, care a afirmat că, după ce s-a „frământat” câteva zile, a ajuns la o concluzie, în opinia mea, cel puțin bizară: că va susține la primărie candidatul PNL, dar că rămâne alături de colegii din PRO România, în lupta pentru Consiliul Local.

Îi transmit domnului Dragomir Morcan că, indiferent de frământările domniei sale, astfel de decizii se comunică, înainte de toate, echipei alături de care a ales să intre în alegeri și nu unilateral. Am discutat cu colegii mei acest aspect și vom decide, într-o ședință statutară, care sunt măsurile pe care le vom lua în această situație.

Nu pot, însă, să nu mă întreb, care sunt resorturile care l-au determinat pe domnul Morcan să devină, brusc, un susținător atât de înfocat al liberalismului, fiindcă explicațiile pe care le-a livrat pe Facebook nu par întemeiate. Deloc!

Vreau să mă fac bine înteles: PRO România nu tolerează înțelegeri politice obscure sau obținerea de beneficii, în detrimentul cetățeanului. Suntem în politică pentru a servi oamenii, nu pentru a-i ademeni cu promisiuni, pentru ca apoi să îi lăsăm cu ochii în soare.

Horațiu Florea, coordonatorul PRO România, filiala Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea