Rămâi conectat

Curier Județean

Monumentul simbol al Fabricii de Fier şi Oţel – emblemă de firmă pentru UM Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ceea ce pentru localnici şi nu doar pentru ei, monumentul simbol al Fabricii de Fier şi Oţel din Cugir dezvelit nu de mult timp părea poate doar o lucrare obişnuită, triada aşezată în faţa U.M.C., va căpăta de aici înainte valenţe cu totul speciale. Potrivit unor informaţii de la artizanii acestei construcţii, fotografia cu monumentul simbol va deveni emblema reprezentativă pentru Uzina Mecanică Cugir. Ea va fi imprimată pe toate documentele oficiale adresate de unitate colaboratorilor şi partenerilor din ţară sau străinătate.
Aşadar, acest simbol triadă (nicovala, ciocanul şi cercul) va demonstra şi pe calea imaginii, marca, nobleţea şi notorietatea unei firme care s-a născut în secolul al XVIII-lea şi care, de-a lungul vremii a căpătat renume pe plan internaţional.
Şi pentru că nu au făcut-o până acum, vă prezentăm pe inimoşii membri ai comitetului cetăţenesc (toţi pensionari) care au avut iniţiativa ridicării acestui edificiu: Aurel Voicu – preşedinte; Mihai Sudrijan, Emil Roşian, Vistian Blaga, Constantin Ene Petru Jugar, Paul Radu, Petru Szuhai, Grigore Mureşan. Îi felicităm şi noi pentru acest măreţ succes şi îi aşteptăm cu noi iniţiative şi realizări. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Sărbătoare primăverii” la Alba Iulia: Concerte, recitaluri și expoziții organizate de clasele Școlii de Arte și Meșteșuguri

Bogdan Ilea

Publicat

în

”Sărbătoare primăverii” la Alba Iulia: Concerte, recitaluri și expoziții organizate de clasele Școlii de Arte și Meșteșuguri Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba organizează timp de o săptămână, începând din 4 martie, evenimentul „Sărbătoarea primăverii” alături de Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Școala de Arte și Meșteșuguri pregătește mai multe concerte, recitaluri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea