Mobilizare masivă la ANAF, de Revelion: În 31 decembrie, controale în localurile publice care organizează petreceri

Agenția Națională de Administrare Fiscală va începe, pe 31 decembrie, operațiunea denumită ”Revelion 2016”, prin care inspectorii vor controla localurile care organizează petreceri la cumpăna dintre ani, se arată într-un comunicat remis, luni, AGERPRES.

anaf ”După finalizarea primei etape a operațiunii ”Cristal” și până la reluarea acesteia, la începutul lui 2016, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative și materiale implicate în verificarea centrelor engros din toată țara să fie relocate în cadrul unei noi operațiuni denumită „Revelion 2016”. Astfel, în intervalul 31.12.2015 — 05.01.2016, inspectorii antifraudă vor controla, la nivelul întregii țări, localurile care organizează petreceri de revelion”, se arată în comunicat.

ELIT

În cadrul acestei operațiuni se urmărește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat sumele încasate pentru pachetele de Revelion vândute, precum și încasările din seara de Revelion care nu au fost prinse în pachetele respective.

”Acțiunea se bazează pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numărul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionărilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-a alcătuit profilul de risc și eșantionul de verificat”, informează ANAF. (Z.U.)

Mihail David - 2020

Sursa: agerpres.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Popa 7 decembrie 2015 at 19:46

Felicitari ANAF, dar sa nu vad bani dati la popi

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...