Ziarul Unirea

Interviu cu Bogdan Ion, managerul celei mai mari firme de pompe funebre din judeţul Alba: Corona

Moartea nu este o afacere, ci o tragedie, iar cei ce suferă aşa ceva în familie au nevoie de ajutor specializat…”

ELIT

Interviu cu Bogdan Ion, managerul celei mai mari firme de pompe funebre din judeţul Alba: Corona

-În presa locală au apărut în ultimul timp semnale cu privire la cheltuielile prea mari în caz de înmormântare, precum şi la faptul că pe piaţa acestui tip de servicii este o concurenţă acerbă, care nu se face întotdeauna în mod corect, cu fair-play. Cum răspundeţi, din punctul de vedere al omului care are o afacere în domeniul serviciilor funerare?
-Nu numai că am o astfel de afacere, dar din câte ştiu eu deţin cam 90% din piaţa acestor servicii în judeţul Alba. Fireşte că m-au deranjat anumite aspecte care au fost prezentate tendenţios, fără o documentare temeinică. În primul rând vreau să vă spun că moartea nu este o afacere, ci o tragedie, iar cei ce suferă aşa ceva în familie au nevoie de ajutor specializat. Numai cine a trecut printr-o astfel de încercare ştie cât de greu îi vine oricui să rămână calm, lucid, calculat, atunci când suferă pierderea unei fiinţe dragi.

De cele mai multe ori oamenii sunt şocaţi, sideraţi, nu se pot concentra la aspectele materiale, la organizarea funeraliilor, nu ştiu ce trebuie făcut mai întâi… Iar în astfel de cazuri intervenim noi, cu experienţa pe care am dobândit-o de-a lungul timpului, şi încercăm să-i ajutăm pe oameni să depăşească cât mai uşor momentele dificile. Prin urmare, serviciile noastre sunt mai degrabă umanitare decât bussines.
-Sunt costurile chiar atât de ridicate?
-Aspectul material al înhumării nu este o problemă, aşa cum lăsau să se înţeleagă semnatarii articoleleor din presă. Societatea Corona are postate chiar pe site (www.funerarecorona.ro) pachete promoţionale, din care se poate obseva că cea mai ieftină înmormântare nu trece de 1.200 de lei, cu servicii complete! Dar au fost cazuri în care familia s-a restrâns chiar şi la 500 de lei. Asta în condiţiile în care ajutorul de înmormântare pentru pensionari (pentru că aceştia constituie majoritatea celor decedaţi) se cifrează undeva în jurul sumei de 2.000 de lei. Deci acest ajutor este cu prisosinţă suficient, chiar şi în cazul unor cheltuieli adiacente, precum panificaţia. Şi, să fie clar, politica firmei noastre vine în întâmpinarea familiilor îndoliate, căci nimeni nu rămâne neîngropat, indiferent de câţi bani ar avea familia! Pentru persoanele care nu au deloc posibilităţi materiale, de pildă asistaţii social, există un protocol încheiat de către noi cu Primăria municipiului Alba Iulia, respectiv Serviciul public de asistenţă socială al acesteia, iar societatea noastră oferă gratuit serviciile funerare, fără nicio cheltuială din partea familiei. Dar chiar şi în cazul persoanelor ce nu intră în categoria asistaţilor social am găsit soluţii. Am făcut înmormântarea cu câţi bani a avut familia, iar de câteva ori gratuit. Fără niciun leu! Aici aş vrea să mai adaug un lucru. Dacă, Doamne-fereşte, o familie suferă tragedia de neimaginat a pierderii unui copil, oferim serviciile funerare gratuit. Păi nu e suficientă durerea covârşitoare a oamenilor? Să-i mai punem şi la cheltuială? Iar în cazul pierderii unui copil părinţii sunt şi mai marcaţi, deci au şi mai mare nevoie de ajutorul nostru, pentru că în acele momente e clar că nu mai pot gândi limpede…
-În unele articole s-a insinuat că vă eliminaţi concurenţa prin mijloace nu prea ortodoxe.
-Total neadevărat. Oferim seriozitate, garanţii şi, desigur, servicii mai bune decât oricare dintre competitorii noştri. Unii dintre aceştia au încercat să ne pună nouă tot felul de  piedici, dar nu au avut succes. Noi derulăm această afacere corect, legal, după toate regulile economiei de piaţă, deci nu ni se poate imputa nimic. Cu atât mai mult cu cât noi punem beneficiarul pe primul loc şi încercăm să nu-l mai sâcâim şi noi în acele momente dureroase. Pe scurt, facem ca totul să iasă bine. Mai mult decât atât, noi am investit în spaţiile pe care le administrăm. Faceţi, de curios, o comparaţie între modul în care arată spaţiile (din cimitire) pe care le administăm noi şi cele care sunt administrate de altcineva. La noi veţi găsi mereu curăţenie şi amenajare ireproşabilă. Şi trebuie să ştiţi că în spaţiile noastre nu lăsăm morminte neîngrijite. Poate sunt persoane care sunt plecate din localitate sau din ţară şi vin rar la mormintele celor dragi, iar în acest caz noi nu lăsăm mormintele în paragină cum se întâmplă prin alte părţi, atâta timp cât e plătită taxa aceea simbolică de administrare.
Hm, şi ca să vorbim pe şleau despre concurenţă, trebuie să aflaţi că noi nu ne-am făcut publicitate agresivă, lipsită de delicateţe, cum au procedat alţii. Adică nu am făcut vizite acasă, nu am pus fluturaşi prin cutiile poştale… Sincer vă spun, mie unuia nu mi-ar plăcea să găsesc oferte de servicii funerare în cutia poştală, sau să vină cineva la mine acasă să-mi ofere aceste servicii, de parcă mi-ar oferi televiziune prin cablu. Şi gândiţi-vă că sunt oameni bolnavi sau în vârstă, care suportă şi mai greu astfel de practici.
-Dar dumneavoastră cum vă prezentaţi ofertele?
-Repet: noi nu ne facem publicitate agresivă. Suntem deja suficient de cunoscuţi pentru seriozitate şi pentru calitatea serviciilor noastre. Iar aceasta e cea mai bună publicitate: de la om la om. În cazul unui deces, familia este sfătuită să se îndrepte spre noi de către vecini, amici sau cunoscuţi care au suferit la rândul lor o pierdere, care au apelat cândva la noi şi i-am servit bine. Toate serviciile şi preţurile sunt transparente. În permanenţă, familiile celor decedaţi cunosc valoarea serviciilor comandate. Interesant este faptul că foarte puţini aleg cele mai ieftine servicii, cu toate că sunt postate pe site şi afişate în biroul administraţiei cimitirului. În general familia doreşte să cinstească memoria celui decedat cu servicii de cea mai bună calitate (unii doresc chiar capac frigorific, de pildă) dar ajutorul de la casa de pensii este suficient pentru aceasta. Chiar cu un sicriu mai scump şi cu toate serviciile adiacente, nu se ajunge decât la o diferenţă de câteva sute de lei.
Aşadar, potenţialii clienţi trebuie să se intereseze direct la firma Corona pentru a afla costul serviciilor pe care le doresc. O soluţie există pentru fiecare, indiferent de starea lui materială. Nimeni nu a fost refuzat vreodată pentru că nu are destui bani, şi nici nu va fi. Au existat zvonuri (pe care le-am aflat de la clienţi), cum că înmormântările la Corona costă foarte mult, dar acestea sunt ori zvonuri lansate de concurenţa „neortodoxă”, ori de către unii beneficiari care au dorit să se laude cu sumele cheltuite pentru înmormântarea celor dragi. Aceste zvonuri nu sunt conforme cu realitatea. Vizitaţi site-ul sau întrebaţi la sediul firmei şi vă veţi convinge!
-Ce program aveţi?
-Avem o echipă de profesionişti care lucrează 24 de ore, din 24, fiind permanent la dispoziţia celor ce au nevoie de noi. Iar pentru că am vorbit de calitatea servicilor noastre, trebuie să ştiţi că noi tratăm pe toată lumea cu respect şi condescendenţă, în mod egal, fără nicio discriminare şi indiferent de starea materială. Am primit mulţumiri de la persoane care veneau de la Timişoara, Cluj, Braşov, Bucureşti etc., oameni care au putut face comparaţia cu serviciile oferite în marile oraşe şi care au apreciat pozitiv calitatea serviciilor noastre. În concluzie, oricine are un astfel de necaz va găsi înţelegere la noi şi nu va rămâne cu problema nerezolvată, indiferent câţi bani are în buzunar. Cine nu crede, să ne pună la încercare!
-Vă mulţumesc pentru timpul acordat şi sper că interviul de faţă este în măsură să clarifice situaţia şi să contrazică zvonurile.

a consemnat Ioan HĂNŢULESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

70 Comentarii

un albaiulian 24 ianuarie 2012 at 13:13

De ce inmormantezi in acelasi cavou morti fara vreo legatura de rudenie intre ele?
De ce transferi mortul din sicriul cu care este adus la capela in sicriul comercializat de tine?
De ce emiti factura doar pentru sicriu si nu pentru toate serviciile? De ce emiti facturi mult sub valoarea lucrarilor executate si incasate?
De ce au ajuns albaiulienii sa-si ingroape mortii in satele vecine?
De ce pt o lucrare de 1700 lei emiti factura de 500 lei?
De ce incasezi fara documente 50de lei pt ridicarea de coroane? De ce …….?De ce ……? De ce eu platesc si eu intretin mormantul?

matahala 24 ianuarie 2012 at 17:55

entru ca rasplata este in ceruri. Acolo ne vom intilni cu Hava si Bogdan…noi pe jos si ei in BMW…evident ceresc:)

ochila 24 ianuarie 2012 at 17:44

Noa, firma asta chiar ca are viitor.

Costel* 24 ianuarie 2012 at 17:48

Cat a platit acest mare afacerist ca sa nu zic excroc pentru ca ziarul sa ii faca publicitate. Vedem cata suprafata are articolul si ziarul traieste. Si eu am contractat o lucrare acum doi ani pentru care am platit 1700 lei si am primit factura de 500. Personalul firmei se pricepe sa ne demobilizeze. Exemplu: daca vrei factura de 1700 lei ti se spune ca la acestia aduna dupa aceea TVA-ul. Asa ca rumanul de cat sa plateasca 1700 de lei + TVA se multumeste si cu factura de 500. Asta e, noi ramanem cu banii dati pe o factura redusa de trei ori domnul Bogdan cu evaziunea si conducerea portocalie a orasului nu vede. Probabil nu vad din cauza mustatii domnului Hava.

666 24 ianuarie 2012 at 17:56

Stati linistiti ca acest impostor va pleca odata cu PD-L. S-a facut magarul stapan chiar si pe locurile de veci cumparate de oameni cu acte de la Arhiepiscopia de Alba Iula in anii ’90.

un albaiulian 24 ianuarie 2012 at 19:55

-d-le Hantulescu, daca sunteti de buna credinta publicati un interviu cu cioclul bogdan raspunzand la intrebarile de mai sus …DE CE ….?
-la o inmormantare am asistat la scena care mi-a aratat cine e acest a asa zis administrator al cimitirului municipal …la un moment dat i s-a pus pata pe un om necajit care se infrupta dintr-un colac primit pomana si pe care la tarat pur si simplu pana pe trotuarul de la intrarea in cimitir, unde l-a batut cu pumnii, dar mai ales cu bocancii in cap,stomac, parca era turbat; asta e ion bogdan!!!! vreau sa cred ca v-ati lasat pacalit de acest mitic !!!!
-d-le hantulescu a-ti citit comentariile la articolul din 06.01.2012 ?.daca da, nu va inteleg! aveam o cu totul alta parere despre d-voastra!

suparat sunt Doamne iarasi...suparat 24 ianuarie 2012 at 22:16

se pare ca pentru bani si Ioan HĂNŢULESCU joaca… nu numai ursul… de ce nu faceti un reportaj cu oamenii? de ce nu le cereti oamenilor de pe strada parerea? desigur, un material jurnalistic needitat cu raspunsurile care sa convina… sau, si mai corect, din punctul meu de vedere, daca exista inca 3 firme pe langa corona in alba iulia, sa mergeti si la ceilalti 3 administratori, sau daca nu, macar la cel mai mic dintre ei… si sa ii intrebati si pe ei intrebari care sa aiba doar raspunsuri pozitive… domnule Ioan HĂNŢULESCU cum se poate ca si dumneavoastra sa ne tradati pe noi oamenii de rand? rusine…rusine sa va fie ….

adevarul lipseste 24 ianuarie 2012 at 22:24

citez „În cazul unui deces, familia este sfătuită să se îndrepte spre noi de către vecini, amici sau cunoscuţi ” defapt la fel ca parintii mei cand a murit bunica, sunt sfatuiti de cei din spital sa faca cu firma corona, sau chiar obligati. daca nu faceti cu firma corona nu vi-l putem da azi ca trebuie sa il ducem la morga…cam asa ceva o zis acum un an aproape …deci? domnu jurnalist nu ai credibilitate la fel ca vorbele acestui mitic care vrea sa ne fure ca toti miticii.

adevarul 25 ianuarie 2012 at 2:23

am vazut articolul din ziar si nu pot sa nu fac unele precizari.in primul rand domnul bogdan nu specifica ca in cimitirul municipal NU POTI FACE O INMORMANTARE CU 1200 LEI!o inmormantare pe sate poate sa coste 1200 dar cu cel mai ieftin sicriu. si o sa va dau mai jos preturile afisate de firma corona pe pagina de internet.INCHIRIAT CAPELA-250 LEI(5 lei/ora ori 50 de ore minim),PREGATIRE CEREMONIE-100 LEI,MANIPULARE COROANE 100 LEI(50+50).DE AICI INCEP DOUA SMECHERII GEN CORONA.SAPAT GROAPA-de la 200 lei in sus(cat de sus?),TRAS PLACA-100 LEI,CARAT SI LASAT IN GROAPA DECEDAT-de la 150 lei in sus(cat de sus?),IMBALSAMAT,IMBRACAT,COSMETIZAT-225 LEI. in cazul in care familia are loc de inmormantare poate sa se considere norocoasa caci daca nu are la vechile cheltuieli mai adauga locul plus taxa de intretinere pe 5 ani si uite asa familia sare peste ajutorul de inmormantare.daca facem un calcul numai din servicii firma corona ajunge la 1100 lei.ce facem cu sicriul,crucea,oamenii care vin dupa decedat acasa,colacii,lumanarile,prosoapele?firma corona uita sa afiseze RENUMITA TAXA DOLII,FUNII,CLOPOT SI TAXA GROPARI.trebuie specificat faptul ca toate pretirile din CIMITIRUL MUNICIPAL SUNT FIXATE PRIN HCL(hotarari de consiliu local)SI NU SUNT „DE LA 200 IN SUS” CI SUNT PRECISE domnule bogdan.asta este un CIMITIR MUNICIPAL si NU o piata unde sa negociezi preturile dupa ochii clientului.dupa cum am vazut din mesajele postate firma corona neavand preturile afisate undeva in incinta cimitirului atunci cand oamenii intra in birou si au luat sicriul de la alta firma sunt „bombardati” cu niste preturi astronomice.daca ar fi afisate cei de la birou nu ar mai putea sa zica alte preturi.cat priveste faptul ca firma corona lucreaza perfect legal sincer eu am mari indoieli.din moment ce omul zice ca a primit factura pe 500 lei si firma corona a incasat 1700 poate fi „legal” domnule bogdan? dar cand face facturi cu valoare mai mica si incaseaza sume mai mari tot „legal” este domnule bogdan? dar de ce domnul hantulescu nu face o „cercetare” la casa de pensii sa ceara sa vada facturile din ultimul an si sa sune oamenii care au platit sa vada ce sume sau dat? de ce nu cere domnul hantulescu facturile de la firma corona la lucrarile din cimitir pe ultimul an? DE CE DOMNUL BOGDAN NU A ZIS NIMICA DE FACTURILE DE LA CASA DE PENSII SI DE LA LUCRARI DIN CIMITIR? eu in locul lui ca sa demonstrez ca sunt „perfect legal” il luam pe domnul hantulescu de mana,luam facturile din ultimele luni si mergeam impreauna la casa de pensii dupa care ii aratam facturile de la cimitir.daca totul era in regula nu aveam de ce sa OCOLESC subiectul si sa spun numai totul este „perfect legal”.poate din punctul de vedere al domnului bogdan da,firma corona face totul „perfect legal”, dar poate nu si din punctul de vedere al organelor de control.in legatura cu inmormantarile persoanelor asistate social este adevarat ca firma corona nu cere bani familie DAR IA BANI DE LA PRIMARIE PE ACESTE INMOMANTARI!(mai putin pe sapat de groapa si carat sicriu.doar este asociat cu primaria)FIRMA CORONA FACTUREAZA CATRE PRIMARIE SICRIUL,CRUCE,OAMENII CARE MERG DUPA DECEDAT…oare de ce domnul bogdan a uitat sa specifice acest lucru? acesti bani pe care ii primeste firma corona de la primarie sunt si banii nostri.as fi curios domnule hantulescu ce sume de bani a incasat firma corona de la primarie anul trecut.de ce nu intrebati? poate primaria o sa va raspunda dumneavoastra.despre cum arata cimitirul municipal va cred ca arata bine din moment ce incasati peste 1 miliard lei vechi pe an din ” SIMBOLICA” taxa de intretinere. va cred si eu ca aveti ” de unde si cu ce „. celelalte cimitire nu iau taxe pentru curatare cimitir.in incheiere domnule hantulescu as vrea sa stiu si eu pe cand putem afla din ziarul unirea urmatoarele informatii;CE SUME DE BANI INCASEAZA FIRMA CORONA DIN INTRETINEREA DE CIMITIR PE AN?(cetatenii din municipiul nostru AU DREPTUL sa cunoasca asta);CE SUME DE BANI INCASEAZA FIRMA CORONA DE LA PRIMARIE SI PE CE ANUME?;DACA ESTE ADEVARAT CA FACE FACTURI MAI MICI PENTRU CASA DE PENSII SI INCASEAZA SUME MAI MARI DE BANI DE LA CLIENTI?;CATE LUCRARI A EFECTUAT IN CIMITIRUL MUNICIPAL LA CE SUME SI BINENTELES UNDE SUNT FACTURILE? de fapt cam asta cred eu ar vrea sa afle oamenii si nu povestile domnului bogdan despre afacerile „perfect legale” ale firmei corona.

rezervistul 25 ianuarie 2012 at 11:00

Tipic romanesc…Citesc comentariile voastre(inclusiv cele din 06.01.2012) si o lacrima imi apare in coltul ochilor. Dar nu pentru ce ziceti voi ca se intampla…nu…nu…ci pentru cat sunteti de puerili. V-ati gandit ca vina este a voastra pentru ca v-ati complacut in acea situatie? Daca este adevarat ce spuneti cu valoarea facturata, de ce ati acceptat? Vorba proverbului:”Nu-i prost cine cere, e prost cine da”. Ati mai si semnat? Foarte tare!!!! Dar v-a placut ca ati stat doar la priveghi in capela si nu ati avut grija sapatului de groapa, ducerea sicriului pana acolo, etc!!!Dupa razboi, multi eroi se arata!Lasati-o asa si vedeti unde ati gresit!!Pana una alta, cu toate lamentarile voastre, Corona ramane o firma profesionista si, deocamdata, nu are cine sa o concureze. Eu am fost foarte multumit de seviciile acestei firme, pe mine m-a ajutat foarte mult cand am avut nevoie, iar preturile facturate au fost reale. Si sunt convins ca, la fel ca mine, mai sunt si alti oameni care au fost pe deplin satisfacuti de serviciile acestei firme. Tipic romanesc…nu vedem decat paiul din ochii altuia,dar copacul din ochii nostrii…

Costel* 25 ianuarie 2012 at 13:47

Cat acest om de afaceri sta sub tundra domnului Hava totul va fi perfect … dar dupa dinastia Hava … mai vedem … Bogdan trebuie sa produca … bani pentru galeti … ca doar nu o sa ia Hava bani de la bazinul olimpic.

samson 25 ianuarie 2012 at 11:17

rezervuistule cat te-au costat serviciile; nu ne spui ,ce reduceri ai avut ,ca se mai orienteaza si el marele escroc al celei mai mari firme funebre..

vigilante 25 ianuarie 2012 at 12:00

Nu stiu ca sa zic dar acum cativa ani cand am avut un deces in familie Corona a prestat niste servicii corect remunerate, factura, tot. Nu stiu acum ce preturi practica sau daca a apucat pe calea sarlataniei (uneori se intampla si asta cand oamenii devin lacomi). Oricum exista concurenta. Cui nu ii convine pretul poate apela la concurenta. Banuiesc ca firmele mai mici sunt obligate sa lase din pret pt a putea supravietui pe piata pt ca adevarul asta este, Corona face legea in Alba.

Oana Popa 25 ianuarie 2012 at 14:27

Nu stiu ce tot avti cu Corona?!! Eu am avut in 2 ani 3 inmormantari si am fost super multumita de servicii
prompte , personal educat, saritor ; Ne-au ajutat sa rezolvam chiar si probleme birocratice fiind f.f. multumiti iar , la final , facturile ne-au fost date cu explicatii pt. fiecare. Trebuie sa va spun ca am incercat si la concurenta care exista dar nu se ridica la nivelul serviciilor acordate de Corona. Nu se rezuma totul la a-ti da un sicriu si a-ti ingropa decedatul – cam asta ofera concurenta!
Oare vehementa atacurilor nu ascunde neputinta concurentei ? Am mai vorbit cu persoane ce au aceeasi parere cu mine asa ca….. eu cred ca in spatele acestor atacuri se ascunde chiar „asa zisa” concurenta.

Paun Viorela 25 ianuarie 2012 at 14:37

Vai cata rautate exista ! Experienta mea cu Corona
este urmatoarea , ascultati bine toti ce comentati :

M-AU PASUIT O LUNA CU BANII !!! Cine mai facea asa ceva ? M-au inteles ca , dupa ce ca ne-a murit cineva drag , am fost disperati iar ei ne-au ajutat.
De ce-i vorbiti de rau ? Chiar nu inteleg.

Gigi 25 ianuarie 2012 at 15:08

E clar ca exista concurenta . Vad ca vorbiti de rau numai Corona ! Ciudat lucru! Voi a-ti vazut cum arata cimitirele avute in grija Coronei? Dar le-ati vazut pe celelalte? Mergeti , vedeti si pe urma comentati!!!

rezervistul 25 ianuarie 2012 at 16:07

samson, nu are importanta cat m-a costat inmormantarea(sicriu+servicii), important este ca eu consider ca am platit pretul pentru ceea ce mi s-a oferit. Am vrut sa stau linistit si sa-mi priveghez decedatul, nu sa umblu bezmetic prin cimitir si sa am grija sa fie totul in regula in ziua inmormantarii. Firma Corona mi-a oferit aceasta posibilitate, m-au ajutat si la sfarsit am platit pretul corect pentru tot ce au facut pentru mine. Fara sa mi se propune vreo „smecherie” la factura sau altceva. Oricum nu m-as fi complacut intr-o astfel de situatie. Si sa fim corecti: isi mai aduce cineva aminte cum arata cimitirul si ce oameni avea primaria acolo, inainte de Corona? De ce nu sunteti corecti? Lucrurile s-au schimbat radical

samson 25 ianuarie 2012 at 16:15

Voi laudacilor!… raspudeti la intrebarile puse de albaiulian si apoi mai vorbim,voi cei angajati pe post de trompeta ,daca esti multumit taci si nu comenta ceea ce nu stii!

recunostinta 25 ianuarie 2012 at 16:17

Ma vad nevoit sa va aduc la cunostinta urmatorul aspect: Corona mi-a facut inmormantarea copilului gratis!!!Nu sunt sarac, am insistat sa platesc, dar nu mi-au luat banii.Oamenii acestia au fost alaturi de mine in acele momente si i-am simtit aproape prin tot ceea ce au facut pentru mine.Nimeni nu-mi poate lua durerea pe care inca o simt si o voi simti toata viata, dar trebuie sa ma inclin in fata acestei firme de pompe funebre, in special in fata domnului Bogdan, mai ales ca unele comentarii il descriu foarte negativ si ma doare sa vad ca unii oameni ii vorbesc de rau. Multumesc Corona, multumesc domnule Bogdan!

rezervistul 25 ianuarie 2012 at 16:29

dar tu, samson,stii ce se intampla acolo?Ai fost cumva intr-o astfel de situatie?Nu cumva tu esti trompetistul? Vezi sa nu sufli prea tare sa ti se umfle pantalonii la spate.Nu avem cum sa raspundem intrebarilor puse de albaiulian atata timp cat firma Corona a fost corecta cu noi.Si de ce sa tacem? Oare nu este corect sa scoatem in evidenta si lucrurile bune? Stai in banca ta si daca esti intr-adevar tare, de ce nu anunti autoritatile competente, in loc sa tragi vanturi pe forum?

viorel 25 ianuarie 2012 at 16:36

Dupa parerea mea cimitirul Corona arata super!Am avut inmormantare acolo si mi-am facut si cavou.Cavoul m-a costat 3750RON si am primit si ACTE!Cine spune ca un cavou costa 10.000RON?Nu este asa!Cine lanseaza asemenea zvonuri ori este dezinformat, ori are alte interese!Am apelat la serviciile lor si am fost foarte multumit

Bogdan 25 ianuarie 2012 at 16:45

Noi romanii, majoritatea, suntem atat de frustrati de toate nedreptatile care s-au intamplat si se intampla incat uneori judecam pripit. Parca suntem in evul mediu, ajunge sa strige unul „vrajitoarea” si sa arate cu degetul ca toti sar sa aprinda rugul. Atata suntem de siguri ca toate firmele de succes au in spate ceva necurat si ca nu e posibil ca cineva sa aiba succes pentru ca ofera servicii bune. Si pe drept, trebuie sa recunosc, din mintea noastra a fost incet incet eradicata ideea ca se poate sa existe si oameni care isi fac treaba.

In Alba Iulia am observat pana acum doar 2 firme care lucreaza cu administratia locala, isi fac treaba foarte bine si nu isi bat joc, iar una dintre ele, este Corona…

Eu imi aduc aminte cum arata cimitirul municipal inainte. Unde erau mormanele de gunoi, coroane uscate, si gauri in gard prin care se intra acuma este o poarta, un drum, ceva hala in care lucreaza oameni.. din Alba.

Sunt convins ca acum se primesc mult mai multe salarii de pe taxele date catre cimitir decat se primeau acum cativa ani. Da, pare incredibil dar si inainte existau taxe, se plateau locurile, se plateau colacii, sicriele, etc. Doar ca..atunci nu observa nimeni, pt ca nu exista o capela decenta, o cladire varuita, o poarta functionala, alei pavate, si alte „anormalitati” dinastea care atrag atentia si cu care nu suntem obisnuiti.

Asadar, sa ridice mana sus cine vrea ca cimitirul sa fie ca mai inainte.

cristi baciu 25 ianuarie 2012 at 16:55

se pare ca este un razboi in declaratii!unii vorbesc de rau, altii de bine…mi se pare un pic ciudat…asemenea comentarii vadit impotriva…eu am fost la 3 inmormantari ale unor rude si nu am auzit sa fi fost vreo problema

rezervistul 25 ianuarie 2012 at 16:59

foarte bine zis, bogdane! Hai sa scoatem Corona afara si sa lasam cimitirul sa devina ca inainte!!!Cine e de acord?Mana sus!!!

sandu 25 ianuarie 2012 at 17:11

Eu zic sa faca cineva un CREMATORIU si corona va murii,pariu!!! cand ai bani de inmormantare e usor sa vorbesti,dar cand 100 de lei e ff mult pt multi si tocmai pe astia ii jecmaneste corona ….

albaiulian 25 ianuarie 2012 at 17:16

rezervistule vrei sa te duc la cavoul ,unde cioclul bogdan cu mana si sub directa lui supraveghere a in inhumat 2 morti fara grad de rudenie intre ei si asta pentru un cost de 9000 de lei pt al doilea mort !!!!!

albaiulian 25 ianuarie 2012 at 17:25

rezervistule -si sunt sigur ca nu este un caz singular pentru ca in toamna corona solicita teren pentru 300 de locuri de inhumare primariei, deci si primaria ar trebui sa stie!!!!!!

albaiulian 25 ianuarie 2012 at 17:29

rezervistule;-si sunt sigur ca nu este un caz singular,pt ca tomna trecuta corona a solicitat tren pt 300 locuri de inhumare de la primarie si probabil totul se intampla cu acordul tacit al alesilor si angajatilor primariei!!!!

Maria 25 ianuarie 2012 at 17:57

Am lucrat cu firma CORONA si am fost foarte multumiti! Ma mira comentariile negative!

Costel* 25 ianuarie 2012 at 20:44

Si pe mine ma deranjeaza „EVAZIUNEA FISCALA” pe care o fac dumnealor si nu ii vede nimeni.Poate ii vede Babitchi pentru ca la domn Primar este mai greu sa ajungem printre … „sponsorizari” …

Adriana 25 ianuarie 2012 at 18:02

Am avut de curand inmormantare cu cei de la CORONA si au fost chiar ok! Am vazut multe comentarii negative si la primul articol din ziarul Unirea si va spun ca in cazul meu nu am avut nicio nemultumire!

MIHAI 25 ianuarie 2012 at 18:21

SERVICII DE CALITATE! CHIAR DACA UN PIC MAI SCUMPE. IN FOND, CINE NU ESTE PRETENTIOS, POATE MERGE LA CONCURENTA!

rezervistul 25 ianuarie 2012 at 18:41

albaiulianule, nu contest cele spuse de tine in legatura cu acel cavou pentru ca nu cunosc situatia, dar cine e de vina ca familia a acceptat locul si pretul inhumarii?Corona?Sunt sigur ca este vorba despre cu totul alte aspecte si intelegeri intre familie si Corona,despre care poate ca nu stii sau poate ca stii si spui numai suprafata.Faptul ca vehiculezi o suma ce-i drept destul de mare ,ma face sa fiu sceptic si am sa-ti explic de ce:nu cred ca cineva ar accepta o astfel de oferta de inhumare, iar daca au acceptat, atunci ma intreb ce fel de oameni sunt?Pentru ca mi-e greu sa cred ca i-ar fi obligat Corona! Dar, daca aveti atatea indicii impotriva Corona si Bogdan Ion, de ce nu sesizati autoritatile? Ce faceti voi este ceva de genul”cainii latra, caravana trece”.

albaiulian 25 ianuarie 2012 at 19:50

rezervistule …..A fost un tip care nu s-a mai ocupat de inmormantari in familie si a fost pus in fata faptului, implinit !!!! bogdan in persoana a ajutat efectiv la carat sicriul ,fapt care pur si simplu m-a uluit; ,tu administrator faci munca de cioclu ,dar el trebuia sa asiste personal ca sa se asigure ca nu vor fi incidente.
Persoana in cauza ,uluita mi-a zis ” aata-i nebun in cavou mai este un sicriu!!!! si a cerut si 9000 de lei.
Nu mai luati apararea unui neom!!! adica dobitoc!

adele 25 ianuarie 2012 at 20:43

Acest domn ziarist daca ar fi vrut sa informeze corect opinia publica ar fi luat toate informatile de la partile implicate.Eram foarte curiosi sa auzim si punctele de vedere al Casei de Pensi,si mai ales al Primariei.

eva 25 ianuarie 2012 at 20:48

Toti cei care scriu pozitiv despre Corona sunt colaboratori s-au angajati?

rezervistul 25 ianuarie 2012 at 22:14

acum am inteles care e treaba, albaiulianule. Dar, te intreb, daca tu personal ai fi fost in acea situatie, ai fi acceptat? Pentru ca eu unul, chiar si mai ales in acele momente as fi facut un scandal monstruos pentru acea situatie si as fi refuzat sa bag sicriul in acel cavou…mai ales dupa ce am platit 9000 lei. Nu vreau sa-i iau apararea dlui bogdan, dar esti de acord cu mine ca este greu de crezut ca cineva ar accepta asa ceva?

albaiulian 25 ianuarie 2012 at 22:25

ma rezervistule tu esti cioclu de bogdan !!!!….”mortul de la groapa nu se mai intoarce’…pe asta mizeaza escrocul evazionist!!!!

rezervistul 25 ianuarie 2012 at 22:31

un lucru este clar:nici unul dintre voi nu aveti ce sa-i faceti dlui bogdan si toti v-ati complacut la un moment dat intr-o situatie. Si acum ce vreti, dreptate? De ce nu v-o faceti? Asa cum am mai spus este tipic romanesc….sau cainele care latra nu musca

albaiulian 25 ianuarie 2012 at 22:36

rezervistule !!! stii cum m-a amenintat in 2007 acest ordinar daca nu platesc retroactiv( pt 2005-2006 ) taxa de intretinere mormant… ca desfiinteaza mormantul si arunca la groapa de gunoi osemintele !!! asta e cioclul, bogdan !!!….mai bine crematoriul decat batjocura ce o face acest dobitoc protejat de HAVA!!! …si preotii sunt partasi….

adevarul lipseste 25 ianuarie 2012 at 22:39

10 raspunsuri pozitive… 10 oameni inexistenti in viata adevarata ci doar online… daca citim cu atentie ce au scris Paun Viorela, Oana Popa si etc, daca am analiza putin si scrisul (dar si ce au scris desigur, dar in mai mica masura) ne-am da seama ca este unul si acelasi om, care a scris si si-a dat mai multe nume. adica, domnilor si doamnelor, este exact aceeasi Marie, doar ca cu o alta palarie. NIMENI, nici cei ce lucreaza la SC PROMETEU SRL (pentru ca defapt asa ii zice nu corona in caz ca nu stiati, sau PFA BOGDAN IOAN RADU, depinde de unde vreti factura) nu sunt multumumiti pe deplin de modul cum se comporta acest domn bogdan care a devenit tot mai abuziv si tot mai lacom. ce sa mai zic de cetateni? va rog, cei ce va credeti in stare si aveti sange in voi, luati telefonul mobil care sunt sigur ca are si camera, si mergeti pe strada, intrebati un batran sau orice om, daca a facut servicii funerare cu corona si daca au fost multumiti de PRETUL serviciilor ? nu spun ca nu au experienta in ce fac, deoarece asta e ultimul lucru care le lipseste, sunt de accord ca din Alba Iulia sunt cei mai experimentati si cei mai dotati, DAR, si exista un DAR mare (si nu ma refer la cadou), au preturi mult mai mari ca ceilalti. si, nu mai vorbiti prostii ca domnul bogdan are inima… e un corb. (*punct)

rezervistul 25 ianuarie 2012 at 22:40

din pacate albaiulianule, te credeam mai istet….dar nu esti…asta pentru simplul fapt ca afirmi ca mortul nu se mai intoarce de la groapa….pai ce legatura are mortul cu plata, frate? Vezi de ce nu sunteti in stare sa faceti ceva? Pentru ca nu va duce capul…pacat…mare pacat. Probabil ca esti prea tanar sa gandesti ceea ce spui. Stai jos…nota 4

rezervistul 25 ianuarie 2012 at 22:55

si tu ce ai zis albaiulianule? Pentru ca eu daca eram in locul tau, l-as fi rugat sa faca ceea ce a zis. Pentru ca vezi tu, orice cimitir functioneaza dupa o lege…si nu vorbim despre un hcl….vorbim chiar despre legea cimitirelor si crematoriilor umane…dar daca nu stiti de unde sa incepeti, cum vreti sa terminati?

adevarul lipseste 25 ianuarie 2012 at 23:15

ia auzi bai la rezervistul asta ce documentat e… da tu in ce domeniu lucri ? maaa, tu esti bogdan sau neam cu el…maaaa pinochio ma, nu ne mai minti aici pe internet ca tu esti zorro sau mai stiu eu cine. mandreste-te ca te cheama bogdan daca tu esti, desi, nu sunt 100% sigur ca esti bogdan ca nu-l prea vad pe internet pe ala..mai degraba ceva var, sau neam, sau vreun baiat care lucra la el si care e bucuros ca sefu ii arunca un os din cand in cand…ma pinochio ma…ia zi ma, cum e cu legea aia?

adevarul lipseste 25 ianuarie 2012 at 23:21

si daca tot discutam aici detaliile, ceea ce vreau eu sa stiu, este sau nu cimitirul de la gara (ca sa nu zic cimitirul municipal) un cimitir public sau nu? este un cimitir privat deoarece il administreaza un srl? cine imi poate raspunde? poate rezervistul..ca vad ca esti in tema…

adevarul lipseste 25 ianuarie 2012 at 23:27

si in caz ca nu stiati, din moment ce primaria este propietar la cimitir, (daca este) ea a platit toate lucrarile de renovare a cimitirului, conform ceea ce a zis si rezervistul.
citez din legea cimitirelor si serviciilor funerare:

„Art. 5.3. Administratorul cimitirului public, este administratia publica locala, care poate indeplini functiile si exercita drepturile administratorului in asociere cu alte administratii publice sau cu un parteneriat public-privat.
Art 6.1 Realizarea spatiilor verzi si a infrastructurii din cimitir, parcelarea si dotarea acestuia cade in sarcina PROPRIETARULUI”. deci, cine credeti ca a platit? proprietarul..cui? lui sc prometeu srl? sau lu pfa bogdan ioan radu? oricum..sigur bani multi se invart acolo..nici nu ne trece prin gand ce suma mare… in fine. aici ma opresc. va doresc o seara buna, si viata indelungata plina de sanatate

albaiulian 25 ianuarie 2012 at 23:29

rezervistule ai citit HCL ? ..daca nu?.. vorbesti in necunostiinta de cauza !…renunta! esti penibil! ….chestia cu mortul care nu se mai intoarce de la gropa nu a fost sesizata de participanti…dar tu nu poti sa realizezi si sa intelegi pt ca nuvrei si nu poti daca nu ai trait asa ceva …du-te la cimitir si ramai acolo…

rezervistul 26 ianuarie 2012 at 0:03

albaiulianule, eu ma duc destul de des la cimitir acolo unde am ingropat tot ce aveam mai scump….si cu siguranta intr-o buna zi voi ramane de tot acolo. Dar ce nu ai inteles nici tu si nici ceilalti este ca pentru a schimba ceva e nevoie sa stii in primul rand ce vrei sa schimbi. De vorbe suntem toti in stare, dar cand vine vorba de fapte….va doresc bafta la toti in lupta voastra acerba cu corona

bunul simt 26 ianuarie 2012 at 0:53

imi pare sincer bine sa vad si oameni care au fost multumiti de raportul calitate pret al firmei corona.da firma corona ofera servicii de calitate si tot adevarat este ca INCA in municipiul alba iulia nu este o firma la fel de mare ca si firma corona. sunt 2 firme care fac toate serviciile si dupa cum am vazut si pe pagina de internet al firmei pax de exemplu nu prea ai ce sa reprosezi la cum a decurs inmormantarea din prezentare.SINGURUL LUCRU CARE LIPSESTE FIRMELOR CONCURENTE FIRMEI CORONA ESTE O CAPELA LA GARA IN CIMITIRELE PAROHIALE MAIERI 1 SI 2.aceasta capela este singurul mod de a rupe monopolul firmei corona si atunci oamenii ar putea alege firma si locul de inmormantare.

unii din oras 26 ianuarie 2012 at 1:03

chiar de ce nu se face o alta capela la gara? cine este interesat sa nu se faca? oare nu sunt si preotii pe o mana cu corona si de aia nu vor sa faca o capela langa corona?

str traian 26 ianuarie 2012 at 1:09

am auzit ca preotii vor sa faca capela la gara anu asta.doamne da!numa asa scapam de corona si de preturile lor.

binoclu 26 ianuarie 2012 at 1:19

esti asa de sigur rezervistule ca o sa fi ingropat tot in cimitirul municipal? eu ti-as sugera sa fi mai ” rezervat”.daca si NUMAI daca o sa-ti achiti taxa de intretinere vei ‘poposi’ in cimitirul administrat de corona.si problema nu se termina aici.daca urmasii tai VOR UITA SA PLATEASCA TAXA DE INTRETINERE VEI FI BAGAT INTR-UN SAC SI PUS LA PICIOARELE ALTUI MORT A CARUI FAMILIE NU VA STII NICIODATA CUM TE-AI NUMIT.SI ASTA DACA URMASII TAI NU ACHITA TAXA TIMP DE 2 ANI CONSECUTIV.poate sunt plecati prin alte tari poate au probleme,poate au uitat efectiv…

anonimdincauzacanuamplatit:P 26 ianuarie 2012 at 12:58

Ma intreb daca ceea ce spui este doar dintr-o.. inertie impotriva acelei firme, sau chiar ai ceva motive sa crezi asta. Pentru ca noi nu am platit taxa pt locul bunicilor de…nu mai stiu exact, oricum vreo 10 ani, si.. sunt tot acolo. Acuma asta nu e un indemn sa faceti asta:))), pt ca la un mom. dat va trebui platita, dar ca idee. Nu te scoate nimeni afara dupa 2 ani.

cineva din interior 26 ianuarie 2012 at 1:33

viorele eu vreau sa te intreb daca 3750 lei era cu tva cu tot si daca nu te superi daca tot ai primit factura pe toata suma ne poti spune cum se numeste firma care ti-a eliberat factura? eventual sa ne dai si un nr de factura si data ca sa putem sa verificam.nu de alta dar am senzatia ca ai primit o factura pe 10% din valoarea lucrarii si nimic mai mult.dar cine stie poate ca ma insel.

bizdu 26 ianuarie 2012 at 8:39

M-iam inmormantat in 2006 mama.Am facut toate operatiile cu cei de la Corona.Am platit 2200 lei si am primit factura doar pentru sicriu casa pot lua ajutorul de la Pensii.Am contractat lucrare funerara
cu aceeiasi firma.Mi s-a facut precontract prin care se stiopuleaza ca am achitat 500 lei fara a primi chitanta.La terminarea lucrarii am achitat diferenta de 2300 lei fara a primi factura si chitanta.Cand am intreba de ce,mi s-a raspuns ca daca emit factura trbuie sa platesc materialele si TVA.Este corect domnule Bogdan?.A-ti inmormatat-o peste alt mormant sub un pom.Eu singur intretin mormantul cand cad frunzele peste mormant.La ora actuala placa de beton este fisurata.
Mai bine ingropati mortii in pozitie verticala ca castgati spatiu si bani negri.

bizdu 26 ianuarie 2012 at 11:11

Daca moartea este tragedie de ce furi banii celor in cauza ? Un sfat:ingroapa-i in pozitie verticala si
iti crste suma de bani”negri”!

pitaru 26 ianuarie 2012 at 13:30

— ma nu lua tu toti bani de ajutor de inmormantare( 2200) ,lasa-ne si noua brutarilor pt colaci …

gigi 26 ianuarie 2012 at 21:52

mai terminati cu acuzatiile ca omu asta chiar daca fura dupa cum srigati voi se vede ceva in urma lui… ati uitat cum arata inainte cimitiru si „capela”? serviciile sunt ireprosabile!

Costel* 27 ianuarie 2012 at 11:27

Se pare ca asa arata un pupist … Hava!

Mihai 28 ianuarie 2012 at 10:11

In 2005 am avut un conflict cu Ion Bogdan , l-al cantigat in instanta, dar de la firma Prometeu n-am vazut nici un ban.Executorul Baba mi-a luat banii pentru dosarul de executie si dupa cca o luna am primit o hartie de la el cum ca Ion Bogdan nu are nici un venit iar firma Prometeu nu este a lui, ci unul Loti, dupa cate se pare mana lui dreapta, la acea vreme avea totul.Il stiu pe mitic de cand a venit in Alba Iulia. Avea deschis un mic magazin cu aur in colt la Leaganul de copii. Apoi si-a mutat firma in centru pe Parcului in loc la Olivia, foata firma a lui Bordea, alt mitic. Apoi in cetate peste liceul HCC, si-a facut atelierul mecanic si spalatoria in gradina unor batrani.In acel atelier ,rezolva cu un mecanic de-al lui masinile furate, inselaciunile cu asigurarile si multe altele.Afacerile lui din acea vreme erau murdare. Avea casa pe Eminescu nr. 5, care o mai are si acum, se plimba cu un mercedes E, apoi cu un BMW,dar la finante nu figura cu nimic. Era sarac lipit.Cata vreme TURTA de la finante si nevasta lui ii tine contabilitatea, asta nu va cadea, si nici nu va fi acuzat de evaziune fiscala.L-am intalnit , in fata la firma lui, cafeneaua si l-am intrebat cand imi da banii.Mi-a raspuns:”nu-ti dau nici un ban , ma nenorocitule, si daca nu te cari iti fac un loc la cimitir.Numai cine a avut de-a face cu el ii cunoaste adevarata lui fata, care numai omenoasa nu este.Cat despre grija pentru necazurile familiei indoliate, lasati-o mai moale. Ati uitat cand ziarul Unirea a scris despre el ca a tras focuri de arma in cimitir pentru ca un angajat a stricat sau spart o placa ? Este un om coleric, razbunator si avar dupa bani.Ar trebui sa se sesizeze DNA-ul si Garda financiara de afacerile lui. Numai ca : Corb la corb nu-si scoate ochii!!!

Costel* 28 ianuarie 2012 at 11:46

Cat Hava si PDL-ul in Alba Iulia vor fi in floare pe cioclul Bogdan nici in expozorul de la intrarea in cimitir nu il doare. Traiasca sponsorizarea!!!

cetateanul inistit 28 ianuarie 2012 at 21:28

cata dreptate ai mihai dar sa sti ca atata timp cat corona si bogdan o sa aiba sustinatori gen rezervistul si gigi din pacate osa ne fie cam greu .gigi are impresia ca bogdan fura si el 2-300 de lei pe luna si noi strigam dupa el.gigi trezeste-te!!! omul asta cu firma lui face evaziune fiscala de cateva sute de milioane de lei vechi pe luna.nu-l mai plangeti pe bogdan, gigi si rezervistul ca exact cum spune mihai care a avut probleme cu el omul asta nu are nimic de aface cu omenia.scopul lui este unul foarte clar:bani cat mai multi intr-un timp cat mai scurt si dupa aceea potopul!gigi nu vezi ca bogdan nu are nimic trecut pe el? de ce crezi ca un om corect nu trece nimic pe el? pentru ca fura si in caz ca este prins sa nu poata sa-i ia nimeni nimic.simplu gigi si rezervistule.crezi ca poti sa-ti cumperi limuzina bmw cu 0 lei?crezi ca poti sa-ti faci casa de 150.000 euro pe 0 lei? crezi ca poti sa-i cumperi sotiei wv nou din 0 lei? crezi ca poti sa ai atatea cu 0 lei gigi si rezervistule? pe bogdan trebuie sa-l punem sa lucreze corect si atata tot.asta vrem de fapt sa nu toleram ca unul ca el sa creada ca suntem toti niste prosti si ca poate sa faca ce vrea.cerem mult gigi si rezervistule? dar va spun eu ca in momentul in care bogdan va fi pus sa lucreze CORECT va pleca pentru ca el NU STIE SA LUCREZE CORECT! mare dreptate ai mihai dar va trebui sa mai luptam.

lupul paznic la oi 28 ianuarie 2012 at 22:11

bai gigi da ce ai mancat in ziua in care ai scris? sa nu mai mananci.tu vrei sa ne spui sa-l lasam pe bogdan sa fure ca a facut capela si gard la cimitir? ce ai in cap gigi? tu sti ca bogdan a renovat vechea capela iar la cladirea unde este acum biroul a facut un etaj si o prelungire.cat sa-l fi costat toate astea? daca este asa de ce sa nu furam si noi ca si noi platim impozite? de ce sa fure bogdan si noi nu? bai gigi ia intereseaza-te si tu si vezi cum de corona primeste bani de la primarie pentru toti mortii din accidente sau inecati sau spinzurati de pe raza municipiului si spune-mi cand s-a facut o licitatie pentru efectuarea acestui serviciu? si ia intereseaza-te si vezi si ce sume primeste corona pe an de la primarie pentru acesti decedati si dupa aceea mai vorbim.

binoclu 28 ianuarie 2012 at 22:20

anonimule daca este asa cum zici pot fi doua situatii;in prima firma nu ti-a facut numerotarea corecta(si atunci nu te bucura pentru ca mormantul il plateste altcineva si este al lui CU ACTE! si nu mai este al tau);IAR A DOUA SITUATIE ESTE CA ATUNCI CAND O SA VEZI CAT AI DE PLATA PE 10 ANI PENTRU UN MORMANT SIGUR O SA RENUNTI!!!(cateva mii de lei noi).penalizarile la un mormant neachitat pe an depasesc valoarea taxei.incearca sa te interesezi dar te sfatuiesc inainte de a merge sa iei un RUDOTEL ca s-ar putea sa te lase INIMA!

licuriciul 28 ianuarie 2012 at 22:44

frumos comentariu si la obiect mihai.felicitari.nu vezi ca nu sta nimeni pe langa el? de ce ? pentru ca este exact cum l-ai descris.cine nu il cunoaste nu stie cine este dar noi care am avut probleme cu el stim foarte bine ce fel de om este.intr-o zi ii va suna ceasul si lui si celor care il acopera acum fi sigur de asta mihai.cineva” acolo sus ” nu il iubeste! au aflat multi cat ” pune la ciorap ” si la multi le curg balele.(vezi silviu bian).

andrei 28 ianuarie 2012 at 22:50

INCERC DE MAI MULT TIMP SA INTRU SI SA CITESC CONTRACTUL DE ASOCIERE DINTRE SC PROMETEU SRL(CORONA) SI PRIMARIE(PERIOADA DE ASOCIERE,CLAUZE,COTE,ETC…)SI NU SE POATE.POATE MA AJUTA CINEVA CUM SA ACCESAM ACEST CONTRACT.ciudat nu? sa nu poti citi o informatie publica.nu ma refer la hcl prin care i s-a incredintat lui sc prometeu srl cimitirul municipal,ci la contract.

cineva din interior 28 ianuarie 2012 at 23:29

rezervistule pentru ” cultura noastra ” a celor care nu-si vad copacul din ochi te rog sa treci nr si data facturii de la corona si suma. iti cer asta pt ca spui ca ai primit factura de la corona pe toata suma.dar pentru cultura ta generala privind ” stilul ” de furat de la corona te rog sa te interesezi si sa dai anunt la ziar sau la tv sau unde vrei tu si te rog sa ceri 10 CHITANTE FACUTE DE CORONA PE DIFERENTA DINTRE AJUTORUL DE LA CASA DE PENSII SI CE ACHITA OMUL PESTE.daca reusesti sa strangi 10 chitante te rog sa le postezi.retine:DOAR 10 CHITANTE PE DIFERENTA DINTRE AJUTORUL DE LA CASA DE PENSII SI CE ACHITA OMUL PESTE!(corona are in jur de 80 de inmormantari pe luna).socoteste si tu din 2007 si pana azi si vezi cate chitante AR FI trebuit sa elibereze corona.numai 10 chitante…

gigi 30 ianuarie 2012 at 19:23

Bai astia viteji in comentarii de genu ca asta nu emite factura, nu stiu cine ii tine spatele etc etc…. va sugerez sa va adresati si voi unei institutii de control nu sa va pierdeti vremea aici si sa-l denigrati pe „saracu” asta de bogdan. Comentand un articol din ziar nu rezolvati nimic… daca chiar nu incapeti de el… faceti ceva nu stati ascunsi in spatele unui calculator si va dati cu parerea. majoritatea comenturilor sunt facute oricum de foste angajate fustrate carora li so urcat sefia la cap si au fost trimise acasa… si acum ce sa faca si ele…… ce pot….. si se pare ca doar atat le duce capu :))

Costel* 30 ianuarie 2012 at 19:31

Ma gandesc ca si cei de la fsc stiu sa citeasca dar atat timp cat domnul cu mustata este Basescul Albei nu misca nimeni in front … asta e sponsorizarile bata-le focul!!!

gigi 30 ianuarie 2012 at 19:35

aia de la fsc nu sunt obligati sa faca un control in baza unor comentarii, dar in baza unei sesizari… altfel sta treaba 😉

Comentariile sunt oprite