Rămâi conectat

Ştirea zilei

MOARTE VIOLENTĂ a unui procuror DNA. S-a sinucis aruncându-se de la etaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

MOARTE VIOLENTĂ a unui procuror DNA. Fostul șef al DNA Timișoara s-a sinucis vineri dimineață. S-a prăbușit de la etajul 6 al sediului Direcției Naținale Anticorupție din centrul orașului, transmite opiniatimisoarei.ro.

Procurorul Tamas Schiffbeck a venit în această dimineață la serviciu, a mers în biroul său, iar la scurtă vreme trupul neînsuflețit i-a fost găsit pe aleea din dreptul clădirii Schelei de Petrol care adăpostește și sediul DNA Timișoara.

A fost declanșată o anchetă care va stabili dacă este vorba de o sinucidere sau de un accident. Tamas Schiffbeck a condus mai mulți ani Direcția Națională Anticorupție Timișoara. Avea 49 de ani, era căsătorit și avea 2 copii.
Sursa: stiripesurse.ro

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea