Rămâi conectat

Actualitate

Moarte CRUNTĂ pentru un pacient internat la Neuropsihiatrie: A DECEDAT după ce a fost bătut de un asistent medical

Ziarul Unirea

Publicat

în

Moarte CRUNTĂ pentru un pacient internat la Neuropsihiatrie: A DECEDAT după ce a fost bătut de un asistent medical

Un pacient al Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Călineşti a decedat la câteva zile după ce ar fi fost bătut de către un angajat al unităţii, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova, poliţiştii Secţiei nr. 2 de poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi, pe 5 august, de către personalul medical din cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Călineşti, că la aceaşi dată, în jurul orei 6,50, un pacient în vârstă de 61 de ani a decedat.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că persoana în cauză a avut un conflict, pe 1 august, cu un alt pacient din centru, iar un angajat al unităţii ar fi intervenit pentru aplanare, lovindu-l pe cel care ulterior a decedat.

La acel moment, medicul centrului era în concediu şi a revenit la serviciu pe 4 august, când s-a constatat că pacientul se simţea rău. Acesta a fost dus la spital, însă nu a fost dispusă internarea lui, bărbatul revenind la centrul din Călineşti, unde a decedat a doua zi, au precizat sursele citate.

Poliţia Prahova precizează că, în urma necropsiei, procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei din ucidere în loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Sursa:stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea