Rămâi conectat

Sport

Miza în „Cetate”: terminarea campionatelor la juniori A şi B *SC Fotbal Unirea 2006 aşteaptă aprobarea planului de reorganizare!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În 17 ianuarie a fost un nou termen la Tribunalul Alba în cazul SC Fotbal Unirea 2006 SA, societatea care administrează clubul albaiulian intrată în faliment. La începutul lunii noiembrie 2013 a fost întocmit tabelul definitiv al creanţelor, cuantumul datoriilor depăşeşte 1,8 milioane de euro, iar Adunarea Generală a Creditorilor a structurat planul de reorganizare. Clubul din Cetatea Marii Uniri şi-a încetat activitatea la nivel de seniori la începutul anului trecut şi îşi continuă activitatea numai cu juniorii A şi B, în 2014 formaţia fanion a judeţului trebuind să aniverseze 9 decenii de activitate. „Am depus în luna decembrie planul de reorganizare, iar în luna februarie ar trebui aprobat de Adunarea Creditorilor”, a declarat Mihai Dăscălescu, administratorul special.

Gruparea albaiuliană încă aşteaptă să încaseze de la Terek Groznâi suma de 90.000 de euro, reprezentând procentul cuvenit din taxa de solidaritate în cazul transferului lui Gicu Grozav de la Petrolul Ploieşti în Rusia. În plus, tot la capitolul financiar, FC Unirea a întocmit documentele aferente pentru grilele de promovare ale tinerilor Eduard Schuller, Ionuţ Stan şi Vlad Ignat, înregimentaţi de Dinamo, formaţie care ar fi obligată să achite în jur de 20.000 de euro. În cazul în care planul de reorganizare nu va fi aprobat, atunci clubul intră în faliment şi Unirea Alba Iulia dispare şi din acte, după ce în realitate mai există numai prin Centrul de copii şi juniori! Florinel Oprinca este administrator judiciar al SC Fotbal Unirea 2006, societaţii cerându-i-se falimentul de SC Man Tours SRL. „Important pentru noi este să continuăm activitatea la copii şi juniori şi să încheiem campionatele în curs, cu speranţa că în viitoarea ediţie o să fie şi echipă de seniori, chiar să plecăm din Liga a IV-a”, a mai menţionat Mihai Dăscălescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Senzațional!!! România – Ucraina 3-0 (1-0), la debutul la Euro 2024, un meci de poveste! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos pentru istorie!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Senzațional!!! România – Ucraina 3-0 (1-0), la debutul la Euro 2024, un meci de poveste, o partidă mare al „tricolorilor”, cu cea mai categorică izbândă din istoria participării la turneele finale! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos pentru istorie, fiind desemnat MVP-ul meciului!!!   Albaiulianul Nicolae Stanciu a marcat un gol fabulos la Euro 2024, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea