Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Miting USL pentru alegeri: Din Alba, 8 candidați pe scenă și doar 7 colegii

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Dîrzu, Mihai Nicușor, Teodor Atanasiu, Angelica Mocan, Ovidiu Jidveian, Nicolae Dobra, Călin Potor și Radu Coclici sunt politicienii din Alba care au urcat pe scena mitingului de lansare a candidaților USL la alegerile din decembrie.

Așa cum bănuiam, lista candidaților pentru județul nostru nu a fost încă definitivată, dovadă fiind faptul că au fost prezentați 8 presupuși candidați pe… 7 colegii. Prezența acestora pune probleme și privind împărțirea colegiilor din județ între PNL, PSD și UNPR, având în vedere că au fost prezenți 3 social-democrați, 4 liberali și un UNPR-ist.

Astfel, dacă presupunem că problema cu Colegiul Sebeș-Blaj a fost rezolvată (având în vedere prezența lui Ovidiu Jidveian și absența Elenei Ignat – opțiunea PNL Alba pe acest colegiu – care, deși prezentă la festivitate nu a mai urcat pe scenă) și confirmarea că Nicolae Dobra este candidatul oficial al UNPR Alba pe Colegiul Senatorial nr.2 Sebeș-Blaj, Teodor Atanasiu candidatul PNL pe Colegiul Senatorial nr.1 Alba Iulia – Munții Apuseni, Mihai Nicușor (PNL) candidat pe Colegiul de deputați Cugir – Zlatna, Ioan Dirzu (PSD) candidat pe Colegiul de deputați Munții Apuseni și Radu Coclici (PSD) candidat pe Colegiul de deputați Aiud – Ocna Mureș, rezultă că ”bătălia” se dă între Angelica Mocan și Călin Potor (ambii de la PNL), pe Colegiul de deputați Alba Iulia.

Pe de altă parte președintele PNL Crin Antonescu a declarat la sfârșitul festivității că liberalii nu au validat candidaturile și că acest lucru se va întâmpla abia vineri.

Concluzia este că scena suportă orice, candidatii reali ai USL Alba pe unele dintre colegii rămân în continuare o enigma și, după felul în care decurg negocierile la nivel central, nu ar fi o surpriză ca ”magicienii de la Centru” să scoată din joben un candidat de la PNL-PC Alba, care până acum să nu fi apărut în luminile reflectoarelor.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea