Rămâi conectat

Sport

Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia înainte de meciul cu Târgovişte: „Avem o echipă puternică şi ne dorim să câştigăm”

Tudor Stan

Publicat

în

Sâmbătă, ora 18.00, în sala Universităţii din Alba Iulia va avea loc cel de al 13 duel dintre CSU Alba Iulia şi CSM Târgovişte. Echipele care au jucat în sezonul trecut finala Cupei României promit spectacol în cea de a doua etapă a sezonului 2013-2014.

Ambele echipe au suferit modificări în lot în pauza dintre sezoane. CSU Alba Iulia a reuşit în campionatul trecut să le învingă pentru prima dată în istorie pe baschetbalistele din Târgovişte. Acum, formaţia antrenată de către Miroslav Popov a demonstrat în debutul de campionat că reprezintă o reală forţă şi îşi doreşte mai mult ca niciodată o nouă victorie în faţa CSM-ului, cu atât mai mult cu cât partida se desfăşoară sub privirile suporterilor albaiulieni. Atât CSU Alba Iulia cât şi CSM Târgovişte au victorii pe linie în debutul campionatului. Pe banca formaţiei din sudul ţării se află fostul selecţioner şi antrenor al echipei CSM Satu Mare, Dan Fleşeriu. În lotul condus de Fleşeriu se regăseşte şi o fostă jucătoare a echipei din Alba Iulia, Ancuţa Stoenescu. Iată ce a declarat Miroslav Popov înaintea marelui meci:

 „Este primul meci din campionat pe teren propriu şi întâlnim chiar vicecampioana, este foarte important să jucăm bine. Târgoviște are o echipă bună, am vizionat jocurile lor, au doi pivoți masivi, plus Ancuța Stoenescu, jucătoare care şi-a revenit după accidentare şi practică un baschet bun. Cu toate acestea noi avem o echipă puternică şi ne dorim să câştigăm, va fi un meci interesant. Sper doar ca fetele să lupte, să dea totul în teren şi în aceste condiţii nu ar trebui să avem probleme.”

Nu pierdeţi un regal baschetbalistic, sâmbătă, ora 18.oo în sala Universităţii din  Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea