Rămâi conectat

Politică Administrație

Miron Cozma a sărbătorit Ziua Națională la Alba Iulia: A fost cea mai nereușită organizare din 2008 de când vin aici

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul lider sindical din Valea Jiului Miron Cozma a sărbătorit și în 2015 Ziua Națională a României la Alba Iulia, el arătându-se nemulțumit de modul în care s-au organizat manifestările.

Miron Cozma04

Miron Cozma a precizat, marți seara, răspunzând unei întrebări, după ce a ieșit din Catedrala Reîntregirii Neamului, că vine la Alba Iulia, în fiecare an, din 2008, iar în acest an a întâlnit cea mai nereușită organizare.

”A fost cea mai nereușită organizare a Zilei Naționale din 2008 de când vin aici în fiecare an. La Statuia lui Mihai Viteazul a fost derizoriu modul în care s-au depus coroanele, modul în care s-a respectat evenimentul național, modul în care au apărut unii acolo. Pur și simplu mai era puțin și era să se urce pe statuie în condițiile în care toți aveam dreptul să depunem coroane de flori și era un întreg ritual. Cum e posibil?”, a spus Cozma.

Fostul lider sindical este de părere că parada militară nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor.

Cozma le-a reproșat liderilor de partid, președintelui României, premierului și președinților celor două Camere ale Parlamentului că nu au venit la Alba Iulia de Ziua Națională.

El a precizat că a fost singurul conducător de partid prezent.

”Din 2008, în fiecare an vin la Alba Iulia de 1 Decembrie. Alba Iulia pentru mine este un simbol. Am să vă spun un secret. De curând, în 8 octombrie, Curtea de Apel București mi-a validat partidul – Partidul Social Democrat al Muncitorilor. În programul meu politic capitala este la Alba Iulia”, a afirmat Miron Cozma.

Acesta s-a fotografiat cu simpatizanți la ieșirea din catedrală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea