Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Trifu: Domnule primar Mircea Hava vă recomand să solicitați Domnului primar Damian o alianță cu Ciugudul

Ziarul Unirea

Publicat

în

D-lui primar Mircea Hava, iubitor de alianțe orientate după semnele cardinale,

Așa cum v-am recomandat, încă de acum 3 ani, vă îndrum, ca până la ” Marile Alianțe pedeliste”, să solicitați D-lui primar Damian de la Ciugud o alianță cu Ciugudul. Cred că împreună cu Dl Nicușor Moldovan vă puteți deplasa pentru câteva meditații, în fiecare dimineață, la primăria Ciugud unde, sunt convins, dl Damian nu vă refuză să vă îndrume pentru primii pași ai unei administrații responsabile și eficiente.

Micul inconvenient ar fi că trebuie să plecați pe la 7 din Alba Iulia ca să ajungeți la ora 8 deoarece pasarela sau pasajul smart de la intersecția str. Mărășești cu șoseaua de centură este încă pe un stik secret de care doar Dl Coșer știe. Vă va prezenta sub formă de surpriză viziunea acestei realizări de Anul Nou.

„Un Hub Hub Inginering Internațional Building Future”. Dar până atunci , cătinel, cătinel, veți învăța din regulile simple și riguroase ale D-lui Damian. Ideea este să fiți pe ora 8 acolo că ce să vezi..surpriză!! Dl Damian nu are program nici de înot, nici de dansuri tematice ci pur și simplu la ora aia merge la servici cum făceați și dvs..acum vreo 15 ani. Deci spor la ” Alianța cu Ciugudul” d-le primar și poate așa vom avea și noi un ” Teatru” , o ” Polivalentă” sau măcar o pistă de atletism dacă nu chiar un complex sportiv modern.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea