Rămâi conectat

Curier Județean

Mircea Trifan este noul preşedinte al PSD Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conferinţa orăşenească Cugir a PSD, desfăşurată vineri 1 martie, la Casa Orăşenească de Cultură l-a ales în funcţia de preşedinte pe ing. Mircea Trifan, fost lider interimar al organizaţiei de la plecarea fostului preşedinte, Cornel Murg, la Prefectura Alba.

Cei 386 de delegaţi prezenţi la reuniune au ales totodată pe cei opt vicepreşedinţi, pe secretarul şi trezorierul organizaţiei, dar şi pe cei 28 de membri ai biroului. Mircea Trifan a fost ales cu 263 de voturi, iar contracandidatul sau, Nicolae Muntean, a primit voturile a 121 de delegaţi.

Cei opt vicepreşedinţi aleşi în cadrul aceluiași eveniment sunt: Anton Butnaru, Bogdan Dumitru, Nicolae Mihăilesc, Aurel Paștina, Lucian Pop, Horia Rotche, Mircea Simu și Ovidiu Ene. Pentru funcţia de secretar a candidat şi a fost reales Cristian Ciutrilă, iar pentru cea de trezorier, Mihaela Bota.

În ceea ce priveşte ceilalţi membri ai biroului aceştia sunt după cum urmează: Gheorghe Manciu, Virgil Matei, Marian Popa, Nicolae Cetină, Viorel David, Nicolae Julean, Toader Nane, Ion Marinescu, Vasile Sârbu, Ana Guia, Maria Vasilcan, Marius Mitrea, Mircea Ciuculete, Ramona Onice, Constantin Sârbu, Septimiu Dincu, Daniele Hiriza, Monalisa Borza, Emil Boldoșan, Alexandru Micaciu, Daniel Popa, Ioan Alexandru, Ancuţa Mizgai, Zoltan Kiss, Ioan Crişan, Petruța Anca, Paul Dincu, Constantin Bârsan.

Conferinţă a mai hotărât că întregul birou al organizaţiei locale să participe în calitate de delegaţi la Conferinţa judeţeană Alba a PSD.

Din staff-ul organizaţiei Alba a PSD au fost prezenţi: preşedintele Ioan Dîrzu, vicepreşedintele Dorin Sandea şi preşedinta organizaţiei judeţene a femeilor din PSD Alba, Marcela Daramuș.

Constantin PREDESCU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea