Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mircea Miclea demis din funcţia de director al DSVSA Alba. Locul său a fost luat de adjunctul Bîcu Severus Mircea

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

dsvsa albaMedicul veterinar Mircea Miclea a fost demis luni seara, în jurul orelor 18.00 din funcţia de director executiv interimar al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba, în locul său fiind numit Bîcu Severus Mircea.  

Informaţia a fost confirmată de fostul director „Am fost demis şi în locul meu a fost numit doctorul Bîcu Severus Mircea. Nu există nicio motivaţie pentru decizia de schimbare”, a spus Mircea Miclea.

Doctorul Miclea l-a înlocuit din iulie 2012 pe Vasile Bereş, suspendat pe durata judecării dosarului în care a fost învinuit, de către DNA Alba, de corupţie. Înainte de a fi director la DSVSA Alba, Miclea a lucrat la Circumscripţia Sanitar-Veterinară din Sebeş.

Bîcu Severus Mircea a deţinut funcţia de director executiv adjunct la DSVSA Alba fiind singurul candidat înscris pentru concursul organizat în martie 2013, iar potrivit Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici Alba (ANFP) candidatul a fost prins în timpul examenului la proba scrisă folosind surse de consultare, cu alte cuvinte a fost prins copiind.

Mircea Bîcu este membru al Partidului Social Democrat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea