Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava şi Ion Dumitrel, încrezători că au ales cei mai buni candidaţi pentru alegerile parlamentare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Echipa de candidaţi ARD pentru apropiatele alegeri parlamentare nu îşi putea dori strategi mai experimentaţi decât cei doi lideri marcanţi PDL.
„Vrem să câştigăm toate colegiile şi avem oamenii potriviţi pentru asta”, a declarat Mircea Hava. „Avem candidaţi noi care au demonstrat că îşi merită locul în cursa electorală, iar aici mă refer la Dorin Nistor, Ionuţ Fulea şi Sorin Bumb, avem însă şi oameni cu experienţă, actuali sau foşti parlamentari care ştiu ce înseamnă munca în legislativ: Alexandru Pereş, Clement Negruţ, Corneliu Olar şi Ştefan Bardan”.
„Oferta noastră pentru Alba se vede deja în realizări. Nu ştiu în câte alte judeţe din ţară administraţia locală a reuşit să facă atâtea. Alba Iulia arată nemaipomenit de bine după modernizarea pe bani europeni, drumurile din judeţ sunt asfaltate, oameni care nu au visat vreodată că vor avea apă la robinet sau canalizare în curte se bucură acum de o viaţă normală, iar cultura nu a fost nicicând mai bine promovată prin evenimente de notorietate naţională”, spune Ion Dumitrel.
„Continuarea acestor proiecte presupune însă şi un sprijin de la Bucureşti, iar, în condiţiile în care nu vom avea oameni care să reprezinte Alba cu pricepere şi demnitate în Parlamentul României, vom avea o problemă. De aceea am ales o echipă de candidaţi capabilă să facă acest lucru. Avem oameni care au lucrat sau lucrează încă în administraţie, cum sunt domnii Sorin Bumb şi Ştefan Bardan. Avem politicieni de anduranţă, cum sunt domnii Alexandru Pereş, Clement Negruţ sau Corneliu Olar şi oameni care vor să pună şi suflet în politică, iar aici mă refer la Ionuţ Fulea şi Dorin Nistor. Sunt încrezător în forţa lor”, spune Mircea Hava.
Mircea Hava şi Ion Dumitrel susţin că nu pot rămâne pasivi şi că se vor implica fără rezerve în bătălia electorală ce urmează: „Intrăm în luptă. Nu ne lasă inima să stăm deoparte”, este mesajul celor doi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea