Mircea Hava și Clement Negruț, între candidații înscriși pentru funcții în Biroul Permanent Național al PDL

Peste 120 de democrat-liberali candidează pe cele 50 de funcţii din Biroul Permanent Național al PDL. Alegerile din cadrul Consiliului Național de Coordonare (CNC), la care vor participa 619 delegați, se desfășoară sâmbătă, 6 aprilie. Președintele PDL Alba, Mircea Hava va candida pentru funcția de vicepreședinte iar deputatul Clement Negruț pentru cea de secretar general executiv.

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur care candidează din nou, pe aceeași funcție, a precizat, joi, că pentru cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte s-au înscris şase candidaţi: Liviu Negoiţă, Anca Boagiu, Teodor Paleologu, Dorin Florea, Andreea Paul şi Ion Ariton.

ELIT

Pentru cele 16 funcţii de vicepreşedinte s-au înscris 29 de candidaţi, între aceştia fiind Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Roberta Anastase, Cezar Preda, Ioan Oltean, Lucian Bode, Mircea Hava, Alin Popoviciu, Florin Popescu, Marian Jean Marinescu. Pentru vicepreşedinte s-au înscris şi Alin Tişe, Vasile Gherasim, Gheorghe Tinel, Alexandru Nazare, Petru Luhan, Romeo Raicu, Radu F. Alexandru, Ioan Bălan, Gheorghe Udrişte.

Pentru 16 funcţii de secretari executivi s-au înscris 39 de candidaţi între care Eugen Tomac, Alexandru Ciocîlteu, Traian Igaş, Mircea Toader, Petru Călian, Cristian Poteraş, Valeria Schelean, George Scripcaru, Gigi Chiru.

Pentru 2 funcţii de secretar general executiv s-au înscris cinci candidaţi: Costică Canacheu, Clement Negruţ, Bogdan Cantaragiu, Sorin Muntean, Marian Zlotea iar pentru funcţia de trezorerier al partidului candidează Ion Ivaşcu.

ADEZIUNE PLUS ALBA

CNC va alege sâmbătă şi membrii Comisiei de integritate, litigii, statut, unde pe opt locuri candidează 30 de democrat-liberali, şi membrii Comisiei de revizie şi control unde pe şase locuri sunt înscrişi 12 candidaţi.

Potrivit noilor prevederi ale Statutului stabilite la Convenţia Naţională din 23 martie, PDL va avea 16 vicepreşedinţi dintre care 8 vor fi responsabili cu regiunile de dezvoltare. Vor fi 16 secretari executivi, dintre care 8 sunt responsabili pe domenii, iar alţi 8 vor fi responsabili pentru regiunile de dezvoltare.

Cei 4 prim-vicepreşedinţi ai partidului vor fi pe domeniile următoare: strategii politice, comunicare, mediul de afaceri şi societate civilă şi, respectiv, politici publice și vor fi aleşi pe fiecare domeniu dintre candidaţii care au întrunit cel mai mare număr de voturi.

Secretarul general al partidului va coordona activitatea de organizare, a organizaţiilor judeţene, a secretarilor generali adjuncţi, dar şi a vicepreşedinţilor şi secretarilor pentru regiunile de dezvoltare.

La Convenţia Naţională extraordinară din 23 martie, PDL l-a ales pe Vasile Blaga ca preşedinte, iar pe Daniel Buda şi Gheorghe Ialomiţianu drept preşedinţi ai comisiilor de integritate, litigii şi statut şi, respectiv, de revizie şi control.

Sursa: antena3

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

4 Comentarii

IMPARTIRE DE CIOLANE LA PARTIDUL IN MOARTE CLINICA! 5 aprilie 2013 at 9:04

Sigur sunteti bugetaristi (soricei de birou) , si cit de curind o sa fiti si voi invitati la DNA , si pot argumenta de pe acum , ca stiu cauza.
Toti bugetaristii indiferent unde sunt angajati vor salar mare … Si isi “dau” tot felul de stimulente , prime , atribuite sub fel si fel de denumiri (prima de miel , de vacanta , de te miri … orice )
Si mai mult de atit vin sa cerseasca pe la magazinele privatilor facturi fiscale si chitante ptr. haine si incaltaminte ca le deconteaza statul Roman din bugetul consolidat , mai pe Romaneste , pe banii nostrii.
E frumos sa “lucrezi” la primaria Alba , zilnic jumatate dintre salariati intirzie la serviciu , si aici o dam exemplu pe sefa unui serviciu dna. K.I. , ce frumos li se potriveste : Timpul trece , leafa vine .
Si se pling ca au salarii mici , nici vorba , au salarii chiar de invidiat si cu ce mai … pica , e bine.
Va mai dau un exemplu :
Ce-i ce rspund de piata toata ziua se plimba , isi umplu straitile de la pietari pe gratis si mai au un “sef” facut la apelul bocancilor care nu face nimic zilnic , sunt cam multi si pe astia dl.primar Ha(l)va nu are timp sa-i controleze ca e plecat tot timpul pe la Bucuresti si sedinte de impartire a ciolanelor la partidul care e deja in moarte clinica.
Da “stimabililor” e tare frumos sa fii … bugetar!!!

Costel* 5 aprilie 2013 at 11:14

Hava o za pentru lantul Buldogului iar Negrut sub fustita lui Lenuta …

Tarnavean 5 aprilie 2013 at 15:34

Negrut este pionul otravit din PDL Alba.
O sa demonstreze din nou de ce este in stare sa strice.

gigi 6 aprilie 2013 at 12:50

Mai Negrutule,mai lasane cu aspiratile tale.Dute impreuna cu cumnatul Peres,nu ati facut nimic pentru judetul Alba,doar ai furat pentru tine.

Comentariile sunt oprite