Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava, primele DECLARAȚII, după alegerile interne PNL Alba: „Să fii” contează mai mult decât „să fii primul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Europarlamentarul Mircea Hava a făcut primele declarații în urma alegerilor interne PNL Alba de aseară, printr-un comunicat publicat în mediul online.

Ieri, la Alba Iulia, la alegerile interne, am avut dovada clară că mulți simt și gândesc ca mine. Că demnitatea, loialitatea și cuvântul dat sunt singurele care ne-au ridicat și ne-au ajutat să rămânem drepți și cu fruntea sus. Pentru asta le voi fi recunoscător, mereu, celor care au crezut și mai cred în mine.

Citește și: REZULTATELE alegerilor din PNL Alba 2021. Care este noua conducere a partidului în județul Alba

De la Gheorghe Falcă, un camarad desăvârșit, Vlad Nistor, un profesionist de o aleasă omenie, la dragii mei prieteni Dorin, Oana, Popa Iancu, Sorin, Corneliu dar și tuturor colegilor care m-au susținut și nu-i menționez cu numele. Mai mult decât pentru voturi, le mulțumesc pentru cei 30 de ani în care am construit împreună și am păstrat Alba prima în România, politic, nu doar alfabetic. Tuturor, un simplu: mulțumesc! Și le reamintesc că, adesea, „să fii” contează mai mult decât „să fii primul”, iar pentru asta se cuvine să le fim recunoscători lui Dumnezeu și familiei.

Citește și: VIDEO| „Schimbarea la față” în PNL Alba: Ion Dumitrel este noul Președinte al partidului, în urma alegerilor interne

Asta nu înseamnă că-i consider mai puțin vrednici sau harnici pe cei pentru care a contat „schimbarea”. Respect opțiunea, chiar dacă politica, mai mult decât pe principii, se bazează pe metode, tentații și nevoi. Sunt omul care crede în victorii și competiții obținute direct, pe numele tău. Însă, se pare că noul model e acela de a sta în umbră, mereu pe liste, în bătălii la care nu iei parte dar pretinzi parte.

Mă gândesc și la cei care n-au fost delegați la cogres, la toți cei care mi-au fost alături din afara ringului politic. Nu-i ocolesc pe albaiulienii mei, cărora le garantez că lucrurile vor reveni acolo unde trebui și unde merită să fie. Unde le-am lăsat când am plecat la Bruxelles!

Voi rămâne același om, alături de partid și oamenii vrednici care-l formează. Omul cât trăiște învață și vă asigur că această experiență mă face mai puternic. Nu este nicidecum un final de drum, cum își închipuie unii binevoitori care vor PNL-ul destrămat. Rămân același om, interesat de comunitate și administrație, determinat să-mi pun puterea de muncă și priceperea în folosul oamenilor. Cu drag, al vostru, același ca întotdeauna, Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea