Mircea Hava: ”PDL merge înainte. Împreună cu cei care doresc vom construi dreapta românească”

Realegerea lui Vasile Blaga în funcţia de preşedinte al Partidului Democrat Liberal, contestată de una dintre contracandidate – Elena Udrea, a stârnit reacţii diferite din partea liderilor Organizaţiei Judeţene Alba a PDL, în funcţie de tabăra în care s-au aflat la Convenţia PDl de sâmbătă, 23 martie, şi moţiunea cărui candidat au susţinut-o.

Referitor la scandalul iscat după anunțarea rezultatelor, preşedintele PDL Alba, primarul Mircea Hava, care a semnat și a susținut moțiunea ”România Dreaptă” cu care Blaga a câștigat alegerile interne a declarat pentru ziarulunirea.ro:

ELIT

S-a făcut atâta scandal, un scandal făcut de oameni care nu ştiu să piardă, de oameni care n-au lucrat cu adevărat într-un partid, oameni care au venit în partid când partidul era la putere, bineînţeles, din alte partide. Ceea ce s-a întâmplat după anunţarea rezultatului votului n-aş fi crezut niciodată că s-ar fi putut întâmpla în interiorul PDL-ului. Să-ţi acuzi colegii de partid de furt în momentul în care ai avut oameni în fiecare comisie de numărare  (a fost în fiecare moţiune câte un reprezentant), cum putea cel de la moţiunea Blaga, supravegehat de ceilalţi doi, să fure voturi? E un lucru incredibil. Voturile au fost renumărate înainte de contestaţia Elenei Udrea de către domnul Petrescu (omul ei), după care s-au semnat procesele verbale, s-au pus în plicuri şi s-au sigilat. Doamna Udrea a declarat că voturile au fost duse imediat la partid. Total neadevărat. Ele au fost duse la partid la o oră şi jumătate după declaraţia ei. De altfel, comisia s-a reîntrunit la sediul partidului, a procedat la renumărarea voturilor, comparându-le din nou cu procesele verbale încheiate, şi rezultatul este cel anunţat în finalul Convenţiei Naţionale”, a spus Hava.

Declarația unui alt reprezentant al PDL Alba, aflat în ”tabăra Udrea”, a fost comentată scurt: ”Am văzut declaraţia domnului Negruţ, care a făcut parte din comisia de numărare a voturilor din partea Elenei Udrea, iar declaraţia lui, după parcursul său politic din ultimii ani, nu mă mai miră”.

În ceea ce privește mesajul transmis de preşedintele Traian Băsescu după închiderea Convenției, președintele PDL Alba consideră că este o opţiune care trebuie respectată:

ADEZIUNE PLUS ALBA

Este opțiunea dânsului pe care eu o respect. Am fost camarazi peste 20 de ani, am câştigat de nenumărate ori împreună, dar, din păcate, când am pierdut, am pierdut singuri. Nu am fost eu, Mircea Hava, respectiv PDL Alba o piatră de moară pentru preşedintele Băsescu. Am fost oameni, aşa cum ştiu toţi, care ne-am făcut datoria faţă de oameni, de ţară şi de preşedinte. Mai mult nu aş vrea să comentez deocamdată pe această temă. Un singur lucru aş vrea să le mai spun tuturor: PDL merge înainte pe propriile lui picioare şi împreună cu cei care doresc vom construi dreapta românească”, a mai spus Mircea Hava.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

9 martie: Sfinții 40 de Mucenici. Ce e bine să faci în această zi. Tradiții populare

În fiecare an, la data de 9 martie, Biserica Ortodoxă îi prăznuiește pe cei 40 de Sfinți Mucenici, jertfiți pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de Sfântul Ioan amuzante. URĂRI şi FELICITĂRI haioase pentru prietenii care își sărbătoresc onomastica

Mesaje amuzante şi hazlii de Sfântul Ion 2021 • Urări şi felicitări haioase de Sfântul Ioan. SMS de Sfântul Ioan… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

15 Comentarii

traian 24 martie 2013 at 18:14

sobolanul sef!!! d-na te asteapta !

HH 24 martie 2013 at 22:03

1.SPER CA hAVA SA NU FIE PRIMIT IN USL- ESTE „UN CADAVRU POLITIC”
2.CHESTIA CU „DREAPTA” MA OBOSESTE DEJA, AUTODECLARAREA DE DREAPTA DUPA 2008 A FOST DOAR O CHESTIUNE DE „OPORTUNITATE POLITICA” PENTRU EXCROCII DIN PDL FARA NICI O VALOARE !
3. SPER SA DISPARA CIUMA PORTOCALIE .

dreapta romaneasca 24 martie 2013 at 18:18

Este foarte probabil ca o parte din PDL sa se rupa.
Viitorul sef de organizatie din Alba Iulia este Negrut, mai tanar, dinamic si competent.

colonelu' gogu 24 martie 2013 at 20:17

s-a dovedit inca o data ca pe kior il intereseaza doar interesul lui personal, al fiicelor lui handicapate si al marii lui atractii bolnave fata de elena lu_pulescu din pleskoi.

el nu va ezita sa distruga ce a mai ramas din pdl doar pentru a-i fi lui bine si familiei lui, nu va ezita sa inlature toti membrii pdl care l-au sprijinit, ca pe niste masele stricate doar pentru a-i fi lui bine, restul nu mai conteaza.

tot asa si in ceea ce priveste interesul Romaniei, l-a durut in 14 ca pe bou cand fata vaca.

oricum zilele lui sunt numarate, mai are 1 an si ceva dupa care va urma redeschiderea procesului FLOTA si ani grei de parnaie.

Status Quo 24 martie 2013 at 21:09

Gogule,
pentru un militar esti prea destept si pentru un civil prea prost. E doar o apreciere.

Nu ma pot abtine sa nu-ti sterg un dos ca te vad ca esti rau al draqului…

Fi sincer (desi nu cred ca poti la fel ca alti zmei de pe forumul asta) si spune-mi ce te doare?

Cu ce te-a ars Basescu, ma ”colonele”? Ti-a frezat penzia? Ti-a luat dreptu sa ocupi postul altuia si sa iei si penzie si salariu? Ce ti-a facut ma baiate?

Zi-mi si dupa discutam cu argumente. E prea greu, ai?

Sa injuri e cel mai usor, bai ”colonele”…

colonelu' gogu 24 martie 2013 at 21:23

@statu’ qoaie: mai bine spune tu 1 singur lucru bun facut de kior.

vad o multime de pupatori de hemoroizi basisti cu ochii bulbucati si cu spume la gura: un fleac, V-ATI ciuruit!

Status Quo 24 martie 2013 at 21:32

Incerca sa te mentii decent, bai burta verde!

Deci: care-i raspunsu la intrebarea mea de mai sus? Ce ti-a facut bai colonele? Poti sau nu? Eu zic ca nu. Nu esti in stare decat sa injuri ca un caprar cu 4 clase. Cand e vorba de argumente ai pantalonii maro.

Dorin 28 martie 2013 at 17:41

Mai mos Teaca , in 1996 , cand Base si-a dat demisia din parlament pentru a fi judecat , era presedinte Iliescu si apoi prietenul Constantinescu , pana in 2000 ;din 2000 pana in 2004 era presedinte tot Iliescu , cu frumoasa sa ministru de justitie Rodica Stanoiu si parchetele si judecatoriile tot ale lor .Daca ar fi furat flota , de ce l-au iertat ? Vrei sa spui ca nu au fost complicii lui Base ? Adevaratii hoti , si cei mai mari au fost PSD-istii condusi de Iliescu si Nastase din perioada 2000-2004 , cand s-au vandut pe doi bani rezervele naturale si marile combinate , cele mai mari bogatii ale tarii .De aceste aspecte ce parere ai , comentator de kk ?

Dexter 24 martie 2013 at 20:34

Ce ii mai dau papagalii astia cu „dreapta”. Au facut un fix peste noapte si il repeta la nesfarsit, doar-doar de prinde la prostime.

Raul 24 martie 2013 at 21:00

PDL va fuziona cu PNL si Romania va avea 2 partide mari si late: unul de stanga – PSD si unul de dreapta – PNL.

Status Quo 24 martie 2013 at 21:11

Romania va avea 2 k-k-ati.

matahala 24 martie 2013 at 22:11

tu si cu mai cine?

Status Quo 24 martie 2013 at 22:13

Tu si cu tine.

Adrian SIMION 25 martie 2013 at 10:40

Ceea ce se intampla cu (deja fostul) Partid Democrat (ca LIBERAL este doar unul singur) este pe principiul „Cine seamna vant, culege furtuna”, sau pe principiul „Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea”. Atat Traian Basescu cat si PD-ul au fost doar (asa cum spunea cineva) niste accidente nefericite in istoria de dupa 1990 a Romaniei. Sunt morti, dar inca neingropati. Si, vorba cuiva, „… despre morti – numai de bine”. Sa fim sanatosi!

albanezu 25 martie 2013 at 14:58

Aceleasi commenturi lipsite de substanta venite din partea acelorasi persoane: cantareti in struna de-ai comunistilor (mai nou USL- isti) sau ,,ideologi” ai dreptei capitaliste. Habar nu aveti dar toti va dati cu parerea despre ce ai facut unii si altii. Mari caractere. Inca nu ati realizat ca toti politicienii sunt o apa si un pamant. Hava oricum a facut multe lucruri pentru orasul nostru fapt pentru care ar trebui apreciat.

Comentariile sunt oprite