Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mircea Hava nu vrea şefia PDL: „Nu pot să fiu navigator. Mi-e mai dragă Alba Iulia decât funcţia de preşedinte al partidulu”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul municipiului Alba Iulia Mircea Hava, vicepreşedinte al PDL la nivel naţional, a declarat vineri într-o conferinţă de presă, că şi-a depus mandatul alături de ceilalţi membri ai Biroului Permanent Naţional al PDL „pentru că toţi suntem vinovaţi”, deşi consideră că el personal n-ar fi avut motive să facă acest lucru din moment ce în judeţul Alba democrat liberalii au fost primii pe ţară.

„Ne-am dat demisia toţi pentru toţi suntem vinovaţi nu numai de rezultate ci şi de anumite lucruri care s-au petrecut şi pe care populaţia nu le-a înţeles. Noi n-am înţeles că dacă, ca om politic, nu reuşeşti să explici oamenilor ceea ce faci şi nu-i faci să-nţeleagă că ceea ce faci este pentru ei, pentru astăzi, pentru mâine, pentru poimâine, nu insista să împingi măsura. N-o împinge cu bocancul pentru că nu faci altceva decât să-ţi faci rău”, a spus Hava.

Cât despre posibilitatea de a candida la funcţia de preşedinte al PDL pe ţară, Hava a spus că nu este interesat. „Le-am spus colegilor să nu se bazeze pe mine. Aş discuta un lucru de genul ăsta (n.r. preluarea conducerii partidului) dacă aş pleca din Alba Iulia. Eu nu pot să-ncurc, n-am făcut-o niciodată. Pentru asta trebuie să ai timp, să fii într-o funcţie care să-ţi dea posibilitatea să te ocupi de această zonă. (…) Nu pot să fiu navigator. Mi-e mai dragă Alba Iulia decât funcţia de preşedinte al partidului”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia.

Mircea Hava a mărturisit că-l susţine pe Vasile Blaga pentru preşedinţia PDL: „Eu o să-l susţin aşa cum l-am susţinut întotdeauna pe Blaga în momentul în care-şi va depune candidatura şi cred că-şi va depune candidatura. Din toate discuţiile pe care le-am avut, îşi va depune candidatura. Mai mult ca sigur eu voi rămâne membru în BPN”.

Domnul Ungureanu este aşteptat oricând în partid, să vină să-şi depună candidatura, vine lângă noi, facem alte lucruri, dar lucrurile astea nu se fac nici la televizor, nici pe bloguri, nici pe alte canale, ci la partid şi-l aşteptăm cu toată dragostea. Nu trebuie să se înregimenteze politic. Să vină să spună că vrea să facem o construcţie împreună”, a declarat Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea