Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mircea Hava: Nu pot garanta pentru primul restaurant KFC sau MC în Alba Iulia, dar pot garanta că vom construi încă două noi creșe, vom moderniza școli, grădinițe și licee și străzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a scris, vineri, pe contul său de Facebook, că nu poate garanta în ceea ce privește deschiderea primului restaurant KFC sau MC la Alba Iulia, însă în schimb poate garanta că se vor construi două noi creșe, se vor moderniza școli, grădinițe și licee, dar și străzi.

De asemenea, primarul Mircea Hava a subliniat, vorbind despre restaurante de tip KFC și MC, că au fost întâlniri și s-au parcurs etape.

”N-o să vă servesc micul dejun, dar o să servesc, pentru prima și singura dată, răspunsul la frământarea multora care cred că restaurante de tip MC sau KFC sunt salvarea și progresul absolut. Ca să nu rămână ca o ședință de scară, fără răspuns la întrebarea principală.

Orice primar consideră potrivită orice investiție de genul acesta. Dar e total greșit să crezi că un primar poate influența cu ceva decizia unei corporații de a își scrie scenariul de dezvoltare după alte criterii decât cele pe care le dictează piața. Iar în acest caz am avut întâlniri, am parcurs etape, s-au livrat planșe și date.

Dincolo de limita demografică, au multe alte criterii: poziționare, costuri de logistică și aprovizionare etc. Un primar ajută, dar nu este persoana cheie pentru o astfel de investiție. Le e prea clar ce se întâmplă în piață ca să nu țină cont doar de ce le profită. Ca să nu vorbesc de faptul ca sunt atâtea opțiuni bune, ca restaurante, aici. Să se consemneze că pentru mine comUNITATEA are nevoie de multe alte ingrediente pentru a fi cum mi-o doresc. Nu pot garanta pentru primul restaurant de acest tip din Alba Iulia, dar pot garanta că în curând vom construi încă două noi creșe, vom moderniza școli, grădinițe și licee, străzi și iluminat public.

Personal, prefer să am toate astea în meniul de evoluție. Ca să concluzionez, nu ați observat în presă că s-a spus clar despre iminenta deschidere a unui restaurant KFC la Alba Iulia? Poftă bună!”, a scris Hava pe Facebook.

Reprezentanți ai KFC au declarat, în iulie, pentru ziarulunirea.ro, că vor deschide la Alba Iulia în această toamnă primul restaurant, incertă fiind doar locația.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea