// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Mircea Hava: Nu pot garanta pentru primul restaurant KFC sau MC în Alba Iulia, dar pot garanta că vom construi încă două noi creșe, vom moderniza școli, grădinițe și licee și străzi

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a scris, vineri, pe contul său de Facebook, că nu poate garanta în ceea ce privește deschiderea primului restaurant KFC sau MC la Alba Iulia, însă în schimb poate garanta că se vor construi două noi creșe, se vor moderniza școli, grădinițe și licee, dar și străzi.

De asemenea, primarul Mircea Hava a subliniat, vorbind despre restaurante de tip KFC și MC, că au fost întâlniri și s-au parcurs etape.

”N-o să vă servesc micul dejun, dar o să servesc, pentru prima și singura dată, răspunsul la frământarea multora care cred că restaurante de tip MC sau KFC sunt salvarea și progresul absolut. Ca să nu rămână ca o ședință de scară, fără răspuns la întrebarea principală.

Orice primar consideră potrivită orice investiție de genul acesta. Dar e total greșit să crezi că un primar poate influența cu ceva decizia unei corporații de a își scrie scenariul de dezvoltare după alte criterii decât cele pe care le dictează piața. Iar în acest caz am avut întâlniri, am parcurs etape, s-au livrat planșe și date.

Dincolo de limita demografică, au multe alte criterii: poziționare, costuri de logistică și aprovizionare etc. Un primar ajută, dar nu este persoana cheie pentru o astfel de investiție. Le e prea clar ce se întâmplă în piață ca să nu țină cont doar de ce le profită. Ca să nu vorbesc de faptul ca sunt atâtea opțiuni bune, ca restaurante, aici. Să se consemneze că pentru mine comUNITATEA are nevoie de multe alte ingrediente pentru a fi cum mi-o doresc. Nu pot garanta pentru primul restaurant de acest tip din Alba Iulia, dar pot garanta că în curând vom construi încă două noi creșe, vom moderniza școli, grădinițe și licee, străzi și iluminat public.

Personal, prefer să am toate astea în meniul de evoluție. Ca să concluzionez, nu ați observat în presă că s-a spus clar despre iminenta deschidere a unui restaurant KFC la Alba Iulia? Poftă bună!”, a scris Hava pe Facebook.

Reprezentanți ai KFC au declarat, în iulie, pentru ziarulunirea.ro, că vor deschide la Alba Iulia în această toamnă primul restaurant, incertă fiind doar locația.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la Mircea Hava: Nu pot garanta pentru primul restaurant KFC sau MC în Alba Iulia, dar pot garanta că vom construi încă două noi creșe, vom moderniza școli, grădinițe și licee și străzi

 1. penelist 14.09.2018 la 8:40

  Intrebarea este daca Hava isi scrie singur aceste mesaje pe Facebook… El nu este in stare sa scrie corect nici dupa dictare, oameni buni. Personal nu stiu nici cum de a fost in stare sa-si termine facultatea. Poate turnandu-si colegii care ascultau Europa Libera si injurau regimul comunist. Acest om care se da de DREAPTA are DELATIUNEA in sange.

  • Adriana 14.09.2018 la 17:05

   Si de ce conteaza cine scrie? In calitate de cetatean al urbei nu imi pasa daca primarul are sau nu facultate,ca nu cred ca o cere fisa postului, dar ma intereseaza mai mult daca si ce face pentru oras. Si nu, nu sunt fan Hava si nici al vreunui partid politic.

 2. ciclop 14.09.2018 la 20:32

  va face totul asa cum a facut “Piata Sfantu Asteapta” , o amarata de piata agro-alimetara construita in 3 ani si jumatate , asta este marea lui realizare .

  Se da mare politician si administrator , se apropie alegerile europarlamentare si vrea un ciolan mai mare .!!!