Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava: “Nu am nicio problemă cu capitala regională dacă e la Sibiu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, președinte al PDL Alba a adoptat în ultima vreme o strategie politică cel puțin surprinzătoare, făcând declarații pe care le retractează după câteva zile.

Astfel, după ce a explicat că ”discuția” despre o eventuală plecare la alt partid pentru ca Alba Iulia să devină capitală regională a fost doar ”un exercițiu de imagine”, liderul democrat-liberal din Alba a făcut o nouă declarație, în prezența jurnaliștilor din Sibiu, unde s-a aflat la sfârșitul săptămânii trecute pentru a-l susține pe Vasile Blaga în campania electorală internă a partidului.

Să știți că nu am nicio problemă cu capitala regională dacă e la Sibiu sau o fi la noi. A fost un exercițiu, dar nu vă speriați că mai este până acolo. A fost un exercițiu legat de ceea ce înseamnă discuția cu un om politic. Mulți au înțeles altceva”, a spus Mircea Hava, citat de ronduldesibiu.ro.

Această nouă declarație contrazice clar poziția adoptată de primar joi, 7 martie când acesta descria în culori sumbre viitorul municipiului și al județului:

Dacă se fac regiunile și Alba Iulia pierde lucrul acesta, pierdem cel puțin 1.000 – 1.200 de locuri de muncă, pentru că să nu credeți că agențiile regionale vor rămâne aici dacă va fi capitala la Sibiu sau în altă parte. (…) Vom rămâne mult mai săraci și cu mult mai multe responsabilități. Și vă mai spun un lucru: în timp, uitați și de județ! (…) Nu vreau să fiu patetic dar acesta este adevărul pe care un om politic trebuie să-l vadă. Dacă și în ceasul al 12-lea mințim de dragul unor sforării și aplauze înseamnă că suntem niște nenorociți!”, a spus Hava.

Nu comentăm ca să nu fim acuzați că ”înțelegem altceva”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Adrian Emil Negruțiu, consilier județean PNL: Ipocrizia si incompetenta PSD si USR. Au hotărât creșterea prețului la apă și canal, iar noi toți suntem puși să plătim prostiile lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă | Adrian Emil Negruțiu, consilier județean PNL: Ipocrizia si incompetenta PSD si USR. Au hotărât creșterea prețului la apă și canal, iar noi toți suntem puși să plătim prostiile lor Apropierea campaniei electorale, îi face pe cei de la PSD, să mintă fără să clipească pe tema prețurilor la apă și canal. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea