Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mircea Hava: ”Municipalitatea este bucuroasă dacă primește donații de la oricare candidat”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cele 15 biciclete donate de candidatul ARD pe Colegiul de Deputați nr.1 – Alba Iulia, au fost ”scoase în lume” de reprezentanții primăriei și prezentate oficial, în Piața Cetății, de primarul Mircea Hava. Edilul municipiului a dorit să-i mulțumească în mod public donatorului pentru cadoul făcut albaiulienilor și a ținut să sublinieze că nu este vorba despre un gest electoral.

La rândul său, donatorul a spus că este doar o coincidență faptul că bicicletele au ajuns chiar acum, înainte să înceapă campania electorală, la cetățenii dornici de plimbări pe două roți prin Cetate. Ideea i-a venit după ce a văzut că, din cauza aglomerației din oraș cetățenilor le este greu să ajungă cu propriile biciclete de acasă și până în Cetate și astfel s-a gândit că aceștia vor fi bucuroși să le găsească chiar în apropierea locului de plimbare.

Investiția a fost de aproximativ 6.000 de lei, bicicletele vor fi folosite gratuit și, potrivit primarului, este posibil ca până în primăvara anului viitor numărul lor să fie suplimentat și astfel cât mai mulți albaiulieni, dar și turiști, să aibă posibilitatea să se bucure de plimbări relaxante între zidurile Cetății.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea