Rămâi conectat

Actualitate

Minori ”calificați” în furturi, cercetați de polițiștii din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi minori din Alba Iulia sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea, în cursul lunii martie 2013 a 9 furturi de pe raza municipiului Alba Iulia.

Poliţiştii de investigaţii criminale, în colaborare cu poliţiştii de ordine publică, au reușit documentarea activităţii infracționale a doi minori de 15 şi 17 ani, din Alba Iulia, care sunt suspecţi de comiterea, în cursul lunii martie 2013, a 7 infracţiuni de furt din autoturisme, a unui furt din anexa unei locuinţe şi a unui furt dintr-o societate comercială, fapte prin care au cauzat un prejudiciu total de 4.750 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi minori au acţionat pe timp de noapte pătrunzând în interiorul autoturismelor, a societăţii comerciale şi anexei locuinţei, prin efracţie.

Faţă de suspectul în vârstă de 17 ani, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 22.03.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS Ministerul Sănătății a anunțat pe data de 23 aprilie că vor fi introduse medicamente gratuite și compensate pentru mai multe categorii de pacienți. Prin intermediul unei hotărâri de la Guvernul României, de la data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea