Rămâi conectat

Actualitate

Minoră de 13 ani, găsită de poliţişti la scurt timp de la sesizarea dispariţiei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În data de 5 aprilie, ora 17.30, Poliţia Municipiului Alba-Iulia a fost sesizată de către o femeie de 32 de ani, din comuna Mirăslău că, în aceeaşi zi, în jurul orei 14.45, fiica sa în vârstă de 13 ani a dispărut. Aceasta a plecat cu un autobuz din municipiul Aiud spre Alba Iulia urmând să se întâlnească cu mătuşa sa în staţia de pe strada Nicolae Bălcescu (zona Renel) însă nu a mai ajuns la destinaţie. 

În urma sesizării, imediat au fost mobilizate efectivele Poliţiei Municipiului Alba-Iulia care au fost sprijinite în verificări şi căutări de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Serviciului Transporturi Feroviare, Poliţiei Locale Alba Iulia şi de jandarmi iar la ora 19.10, minora a fost identificată, pe b-dul Ferdinand I din Alba-Iulia, în apropierea Şcolii Sf. Iosif.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că minora nu a fost victima vreunei infracțiuni. Aceasta a uitat să coboare din autobuzul cu care trebuia să ajungă la Alba Iulia şi a ajuns în autogara din Orăştie, judeţul Hunedoara, unde a fost sprijinită de un conducător auto de la o firmă de transport în comun, pentru a reveni în municipiul Alba-Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român Tinerii care se angajează vor primi stimulente acordate de Ministerul Muncii și Solidarității sociale, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă. În acest sens, doritorii vor primi o primă care se ridică la 1.000 de lei. Ministerul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea