Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Minivacanța de Rusalii în judeţul Alba în cifrele IPJ – 4 accidente și amenzi în valoare de 160.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 29 mai – 02 iunie a.c., cu ocazia Sărbătoririi Rusaliilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a luat o serie de măsuri pentru intensificare acţiunilor, suplimentarea efectivelor de siguranţă publică şi prezenţa echipajelor de poliţie rutieră în locurile aglomerate, în vederea prevenirii evenimentelor negative.

politia-rutieraPotrivit IPJ Alba, “peste 150 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi alte structuri, au acţionat zilnic, folosind 78 de mijloace auto în activităţile de patrulare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În această perioadă poliţiştii au constatat un număr total de 27 de infracţiuni, din care 6 de natură judiciară, două de natură economico – financiară, 18 la regimul circulaţiei rutiere şi una de altă natură.

De asemenea au fost aplicate un număr total de 864 de sancţiuni contravenţionale, din care 160 la actele normative care reglementează ordinea publică, 16 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 688 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, (majoritatea pentru viteză excesivă).

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate de poliţişti în această perioadă este de 162.386 lei.

În perioada 29 mai – 02 iunie au fost înregistrate 4 accidente rutiere, soldate cu rănirea uşoară a 7 persoane.

În urma activităţilor de combatere a ilegalităţilor privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de cei de la ordine publică, au constat 18 infracţiuni, din care 7 de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, 4 de conducere fără permis 5 de conducere sub influenţa alcoolului şi două privind fapte de altă natură. Totodată, au fost reţinute 33 de permise de conducere, (din care 6 pentru consum de alcool) şi au fost retrase 9 certificate de înamtriculare.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului

Alexandra Mates

Publicat

în

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului Sâmbăta Mare este ziua dinaintea Paştelui şi ultima zi a Săptămânii Patimilor, în care creştinii ortodocşi prăznuiesc îngroparea trupească a Mântuitorului. În această zi credincioşii se roagă, îşi amintesc de patimile suferite de Hristos pentru mântuirea omenirii şi se pregătesc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea