Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sănătatea și natură

Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, vine în judeţul Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Vineri, la Alba Iulia, se dezbate proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate

Vineri, 24 august 2012, are loc, în sala de şedinţe Alba Mall, o conferinţă de dezbatere a proiectului de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate. Evenimentul este organizat de Direcţia de Sănătate Publică Alba în parteneriat cu Instituţia Prefectului-Judeţul Alba şi este onorat de prezenţa ministrului Sănătăţii, Vasile Cepoi.

Potrivit reprezentantului Prefecturii Alba, Ada Rus, la dezbatere, participă reprezentanţi din partea administraţiilor publice locale şi judeţene, a Colegiului Medicilor, a Colegiului Medicilor Dentişti şi a Colegiului Farmaciştilor. De asemenea, spitalele din judeţ, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Alba, Asociaţia Medicilor de Familie, Asociaţia Pacienţilor, O.A.M.R. Alba, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, SANITAS, SMURD, Crucea Roşie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba şi furnizori privaţi de servicii de sănătate vor participa la conferinţă.

Dezbaterea proiectului de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate se bucură şi de participarea reprezentanţilor direcţiilor de sănătate publică din Sibiu şi Hunedoara, judeţul Alba având rolul de gazdă şi organizator al evenimentului. Dezbaterea va începe la ora 10.30 şi va fi urmată de o conferinţă de presă, la ora 12.00.

„Dezbaterea proiectului de lege privind organizarea și funcționarea sistemului de sănătate este un eveniment important, la care participarea, atât a cadrelor medicale cât şi a reprezentanţilor pacienților, este esențială. În ceea ce mă privește, felicit de pe acum și pe această cale Direcția de Sănătate Publică Alba pentru inițiativă, dar și pentru faptul că a reușit să asigure prezența la conferința de vineri a ministrului Sănătății. Sunt convins că dezbaterea are un rol benefic și poate contribui la o eventuală îmbunătățire a unui proiect de lege extrem de important” a declarat prefectul judeţului Alba, Dan Coriolan Simedru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului

Mădălina Opriș

Publicat

în

15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului O delicioasă și relaxantă ceașcă de ceai este binevenită oricând, dar mai ales pe 15 decembrie, ziua dedicată acestei băuturi, ce ocupă locul doi în lume după apă, într-un top al băuturilor consumate. Ziua internațională a ceaiului a fost marcată pentru prima dată în 2005, în India, ca urmare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea