Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul energiei pentru românii cu facturi URIAȘE: „Nu se vor plăti penalităţi, se eşalonează şi îşi cer scuze”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul energiei pentru românii cu facturi URIAȘE: „Nu se vor plăti penalităţi, se eşalonează şi îşi cer scuze”

Mulți români vor primi în această perioadă facturile la curent pentru 4-5 luni de zile. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, le-a cerut furnizorilor de electricitate să eşaloneze preţurile pentru aceste persoane.

„Nu se vor plăti penalităţi, se eşalonează şi îşi cer scuze. Sper ca toţi să facă acelaşi lucru”, a spus ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Vicepreședinte ANRE, Zoltan Nagy-Bege, a declarat că urmează facturi la energia electrică pe cinci luni de zile.

”O parte dintre români, în special cei care au avut un consum mare, vor primi factura la energie pe cinci luni, după ce un mare furnizor nu a emis note de plată în ultima perioadă, a spus Zoltan Nagy-Bege.

Un furnizor mare, nu-i dau numele, din luna mai nu a emis nicio factură la energia electrică pentru consumatorii care au avut un consum mediu de 300 kWh.

Din mai, unii dintre ei nu au primit nicio factură. Deci, probabil, vor plăti factura pentru cinci luni”, a afirmat Nagy-Bege.

Cu câteva zile în urmă, Electrica Furnizare, parte a grupului de furnizare și distribuție de energie Electrica SA, la care cel mai mare acționar este statul român prin Ministerul Energiei, a anunțat o parte din clienți că va întârzia facturile, din cauza modificărilor legislative, dar spune că nu va percepe penalități și nu va efectua deconectări.

Sursa: impact.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea