Rămâi conectat

Sport

Mingi noi de la VCST Automotive Alba pentru Viitorul Sântimbru, finalista Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VCST Viitorul Santimbru 2Pentru calificarea în finala Cupei României, VCST Automotive Production Alba, partener al AS Viitorul Santimbru, a trimis echipei de fotbal un set de mingi de competiţie Nike Catalyst, meciul cu Şurianu Sebes de ieri din cadrul Ligii a IV-a disputându-se cu aceste mingi.

Viitorul Sântimbru va disputa duminică, 12 iunie, la ora 17.30, între Viitorul Sântimbru şi Hidromecanica Şugag, pe stadionul din Ocna Mureş, finala Cupei României, faza judeţeană, ediţia 2016-2017.

Citeşte şi: FOTO: Viitorul Sântimbru – Şurianu Sebeş 1-2 (0-2) | „Derby-ul” pentru locul secund adjudecat de trupa din „Arini”

Lider de toamnă la mijlocul turului în cel de-al 4-lea eşalon, formaţia ce susţine jocurile de pe teren propriu la Galtiu a fost până la finele sezonului în cărţile pentru obţinerea titlului de campioană, dovedindu-se revelaţia acestei ediţii.

Se cuvin mulţumiri la adresa firmei VCST, care este alături de noi şi ne bucurăm că avem un asemenea partener care ne susţine activitatea„, spus reprezentanţii Viitorului Sântimbru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Atomic Blaj, debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat la Festivalul Regional, prima participare oficială

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa Atomic Blaj a avut parte de un debut pozitiv la nivelul baschetului competițional juvenil. Echipa din „Mica Romă” a participat la prima ediție a Festivalului Regional de minibaschet, la Brașov, în „Zeiden Arena”. În fapt a fost prima participare oficială a unei echipe din Blaj la o competiție organizată de Federația Română de Baschet. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea