// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Mijlocaşul Ludwig (Performanţa Ighiu), împrumutat până în vară la Sportul Petreşti

Mijlocaşul Andreas Ludwig (21 de ani) a fost împrumutat până la vară la Sportul Petreşti de către divizionara terţă Performanţa Ighiu, ocupanta poziţiei secunde în Seria a 5-a a Ligii a 3-a. Mutarea are la bază dorinţa fotbalistului de a juca mai mult, după ce în prima parte a campionatului acesta a strâns doar 85 de minute în tricoul divizionarei terţe, în două partide sub comanda lui Mihai Manea, în Cupa României, cu ASA Tg. Mureş (75 de minute) şi în campionat, la Iernut (10 minute). „Vreau să-i mulţumesc domnului Armando Popescu pentru tot ce a făcut pentru mine şi dacă vreodată o să fie nevoie de mine, mă voi întoarce la Ighiu”, a spus cel poreclit “Dedas”.

Practic mijlocaşul central revine sub comanda antrenorului Doru Oancea, ce a preluat de curând echipa de Liga a IV-a clasată pe locul al treilea la mijlocul stagiunii. Se reia astfel colaborarea dintre cei doi, materializată în vară prin câştigarea barajului de promovare în Liga a 3-a de către Şurianu Sebeş, dublă victorie cu Viitorul Caransebeş, însă ulterior echipa din „Arini” s-a desfiinţat din motive financiare. “Îmi doresc să joc cât mai mult. Sunt nerăbdător, vreau să mă pregatesc cât mai bine şi să dau tot ce pot mai bun pentru noua echipă. Doru Oancea a jucat un rol important în alegerea făcută. Am lucrat în trecut, m-am simţit foarte bine, este un profesionist şi sunt sigur că o să realizăm o treabă bună”, a conchis Ludwig, ajuns vara trecută la Performanţa, împreună cu Cl. Marcu.

Dan HENEGAR