Rămâi conectat

Sport

Mijlocaşul Bogdan Oniche, împrumutat de Performanţa Ighiu la Industria Galda, ce bifează prima achiziţie a verii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mijlocaşul Bogdan Oniche (23 de ani) va fi împrumutat în ediţia viitoare a Ligii a 3-a la Industria Galda de Jos de către Performanţa Ighiu.

În derularea acestei mutări, importantă a fost opţiunea fotbalistului, care pentru a trece sub comanda lui Paul Ciucă va trebui să semneze un nou contract cu Performanţa Ighiu. „Interesul nostru este să-i sprijinim pe jucători să evolueze. Nu ne opunem plecării sale, dacă Oniche va accepta să semneze un nou contract cu Performanţa Ighiu, pe o perioadă mai îndelungată, vom conveni asupra acestui aspect, doi sau trei ani„, a comentat Armando Popescu.

Oniche mai are contract cu Performanţa Ighiu încă un an, până în vara anului 2018, iar în trecut Paul Ciucă l-a „curtat” în câteva rânduri. Industria Galda de Jos bifând astfel prima achiziţie din intersezon. Dacă în trecut, relaţiile între cele două cluburi erau tensionate, divizionarele terţe din localităţi despărţite de 11 kilometri au acum o colaborare firească, în interes comun.

Oniche evoluează în poziţia de mijlocaş central, iar în returul trecut, sub comanda lui Mihai Manea a avut de înfruntat o concurenţă acerbă pentru titularizare, cu I. Grozav şi Trifa, având şi anumite probleme medicale ce i-au afectat randamentul. „Sunt foarte mândru că merg acolo, abia aştept să mă integrez în acel grup minunat format de Paul Ciucă, antrenor care m-a dorit de multă vreme. O să dau totul, la fel ca şi la celelalte echipe la care am fost şi sper să îmi revin din punct de vedere fizic. Luni, în principiu, voi fi prezent la reunire, dacă se vor rezolva actele între cluburi. Îi mulţumesc lui Armando Popescu pentru tot ajutorul, m-a înţeles şi m-a sprijinit în permanenţă”, a declarat Bogdan Oniche.

În 2015 Oniche a promovat cu Performanţa Ighiu în eşalonul terţ, apoi în 2016 plecat la Şurianu Sebeş, iar în iarnă a revenit la Performanţa, după ce divizionara terţă a intrat în „era” Armando Popescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea