Mihail David la Unirea FM: PLUS și USR vor un avea un candidat comun la Primăria Alba Iulia cu șanse mari să câștige alegerile

Prezent la Radio Unirea Fm, Mihail David în calitate de președinte PLUS Alba, recent ales, vorbește despre un candidat comun cu USR la Primăria Alba Iulia cu șanse mari de câștig și despre sanșele de dezvoltare la nivel local, în contextul în care infrastructura permite acest lucru.

Partidul PLUS merge în următoarele 3 ture de alegeri împreună cu USR, în alianța pe care au început-o la europarlamentare.

ELIT

Alianța a început strângerea de semnături pentru candidatura lui Dan Barna președinte și Dacian Cioloș Prim-Ministru. În acest sens,  în perioada următoare vor amplasa puncte în stradă la nivel de județ pentru strângerea de semnături.

În contextul în care vor avea loc alegeri la nivel județean, președintele PLUS Alba a declarat că va fi desemnat cel mai bun dintre cei mai buni, fără a se impune un anume candidat. Astfel, încurajează albaiulienii să iasă la vot.

Mihail David - 2020

„Politica ne privește pe toți! Politica este foarte importantă și trebuie să ne implicăm. Viața publică, așa cum se numește ea, ne obligă să facem ceva pentru cei de lângă noi”, a declarat Mihail David în cadrul emisiunii de la Unirea FM.

Adela SPĂTAR

1 comentariu

SSI 14 august 2019 at 20:49

Da, da… Asa cum secu v-a creeat asa o sa va distruga pana la anu’ ca nu mai au nevoie de voi. Deci eu zic sa te linistesti…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...