Rămâi conectat

Politică Administrație

Mihail David la Unirea FM: PLUS și USR vor un avea un candidat comun la Primăria Alba Iulia cu șanse mari să câștige alegerile

Adela Spătar

Publicat

în

Prezent la Radio Unirea Fm, Mihail David în calitate de președinte PLUS Alba, recent ales, vorbește despre un candidat comun cu USR la Primăria Alba Iulia cu șanse mari de câștig și despre sanșele de dezvoltare la nivel local, în contextul în care infrastructura permite acest lucru.

Partidul PLUS merge în următoarele 3 ture de alegeri împreună cu USR, în alianța pe care au început-o la europarlamentare.

Alianța a început strângerea de semnături pentru candidatura lui Dan Barna președinte și Dacian Cioloș Prim-Ministru. În acest sens,  în perioada următoare vor amplasa puncte în stradă la nivel de județ pentru strângerea de semnături.

În contextul în care vor avea loc alegeri la nivel județean, președintele PLUS Alba a declarat că va fi desemnat cel mai bun dintre cei mai buni, fără a se impune un anume candidat. Astfel, încurajează albaiulienii să iasă la vot.

„Politica ne privește pe toți! Politica este foarte importantă și trebuie să ne implicăm. Viața publică, așa cum se numește ea, ne obligă să facem ceva pentru cei de lângă noi”, a declarat Mihail David în cadrul emisiunii de la Unirea FM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea