Mihai Dăscălescu, ales al doilea vicepreședinte al AJF Alba | Ioan Demeter (Olimpia Aiud), reprezentantul Ligii a IV-a, în Biroul Executiv

Astăzi, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a AJF Alba, Mihai Dăscălescu a fost ales al doilea vicepreședinte al AJF Alba, oficialul unirist fiind singurul candidat.

Dăscălescu este la a treia postură în Asociația Județeană de Fotbal Alba, după cele de reprezentant al fotbalului juvenil și al echipelor de Liga a IV-a, celălalt vicepreședinte fiind Ovidiu Hulea, ales în această postură în 2014.

În locul său, în Biroul Executiv al AJF Alba a fost ales Ioan Demeter (Olimpia Aiud), ce i-a avut contracadidați pe Iosif Iancu (Dalia Sport Daia Română) și Adrian Hulea (Viitorul Sîntimbru), aiudeanul adunând 8 voturi.  La întâlnirea de astăzi au fost prezenți 58 (52 de la început, 6 care au ajuns mai târziu) din cei 69 de membrii afiliați ai AJF Alba.

Alegereile pentru desemnarea înlocuitorului lui Dăscălescu în Biroul Executiv al AJF Alba au fost unele fără emoții: Demeter (propus de Eugen Chirca – Sportul Petrești) a obținut 8 voturi, Adrian Hulea (nominalizat de Egyed Vincze – Fortuna Lunca Mureșului) a fost votat de 3 cluburi, iar Iosif Iancu (propus de Augustin Damian – CIL Blaj) a strâns numai două voturi, unul fiind anulat.

În altă ordine de idei. din stagiunea viitoare nu vor mai fi delegați arbitri și observatori din aceeași localitate, iar la partidele amicale nu se vor mai achita baremuri de arbitraj.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...