Rămâi conectat

Sport

Mihai Dăscălescu, ales al doilea vicepreședinte al AJF Alba | Ioan Demeter (Olimpia Aiud), reprezentantul Ligii a IV-a, în Biroul Executiv

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a AJF Alba, Mihai Dăscălescu a fost ales al doilea vicepreședinte al AJF Alba, oficialul unirist fiind singurul candidat.

Dăscălescu este la a treia postură în Asociația Județeană de Fotbal Alba, după cele de reprezentant al fotbalului juvenil și al echipelor de Liga a IV-a, celălalt vicepreședinte fiind Ovidiu Hulea, ales în această postură în 2014.

În locul său, în Biroul Executiv al AJF Alba a fost ales Ioan Demeter (Olimpia Aiud), ce i-a avut contracadidați pe Iosif Iancu (Dalia Sport Daia Română) și Adrian Hulea (Viitorul Sîntimbru), aiudeanul adunând 8 voturi.  La întâlnirea de astăzi au fost prezenți 58 (52 de la început, 6 care au ajuns mai târziu) din cei 69 de membrii afiliați ai AJF Alba.

Alegereile pentru desemnarea înlocuitorului lui Dăscălescu în Biroul Executiv al AJF Alba au fost unele fără emoții: Demeter (propus de Eugen Chirca – Sportul Petrești) a obținut 8 voturi, Adrian Hulea (nominalizat de Egyed Vincze – Fortuna Lunca Mureșului) a fost votat de 3 cluburi, iar Iosif Iancu (propus de Augustin Damian – CIL Blaj) a strâns numai două voturi, unul fiind anulat.

În altă ordine de idei. din stagiunea viitoare nu vor mai fi delegați arbitri și observatori din aceeași localitate, iar la partidele amicale nu se vor mai achita baremuri de arbitraj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea