Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mihai Aurel Beldie a obţinut locul 2 în clasamentul Automobilelor Diesel la Câmpulung Muscel

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La finele săptămânii trecute la Câmpulung Muscel a avut loc cea de-a VI-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2013, la start judeţul Alba a avut un reprezentant Mihai Aurel Beldie, care cu fiecare etapă care trece devine din ce în ce mai competitiv. Albaiulianul la bordul unui BMW seria 1 obţine locul 2 în clasamentul Automobilelor Diesel, după o cursă nebună de recuperare a penalizării de 5 secunde primite la startul primei manşe de concurs.

După etapa de la Câmpulung atenţia mea se îndreaptă spre ultimele două etape ale Campionatului unde necesita atenţie maximă. Nu sunt genul care să mă plâng. Sunt dezamăgit de rezultatul obţinut, având în vedere evoluţia mea, maşina a funcţionat perfect, echipa tehnica şi-a făcut treaba de nota 10, dar acum a venit şi rândul meu să greşesc. Având în vedere noul regulament care cumulează timpii din cele două manşe de concurs, daca anticipezi startul, 5 secunde sunt foarte greu de recuperat în 3 km. Peste toate sunt fericit ca am reuşit să mă impun în toate manşele cronometrate, dar am luat locul 2”, ne-a declarat Mihai Beldie după etapa de la Câmpulung.

În economia campionatului, cu două etape înainte de terminarea sezonului 2013, Mihai Aurel Beldie continua să conducă Clasamentul Automobilelor Diesel, cu prima şansă pentru aducerea titlului de Campion National la Alba Iulia.

Următoarea etapă a Campionatului National de Viteză în Coastă Dunlop 2013 se va desfăşura la Râşnov în perioada 27-28 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea