Rămâi conectat

Sport

Miercuri, în Cupa Regiunilor, Maramureş – Alba, la Baia Mare

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După victoria obţinută în faţa selecţionatei din Harghita, echipa formată din jucători amatori din judeţul Alba se deplasează la Baia Mare pentru duelul programat mâine de la ora 15.00 cu selecţionata Maramureşului. 

Selecţionata AJF Alba este formată din 18 jucători şi 3 antrenori. Tehnicienii care se ocupă de formaţie sunt: Alin Hancăş, Adrian Bicheşi, respectiv Ioan Ilie. Printre cei 18 jucători, antrenorii au selecţionat şi un fotbalist in Liga a V-a, Casian Tulea de la CIL Blaj.

*Industria Galda de Jos dă 4 jucători la lotul selecţionatei AJF Alba

Iată lotul selecţionatei AJF Alba:

*Cătălin Ştef, Flaviu Baghiu, Andrei Cernea şi Romulus Cioară – Industria Galda de Jos

*Zoltan Borşoi, Cornel Hălălae şi Eugen Hălălae –  Viitorul Sântimbru

*Rareş Moga, Robert Dendiu şi Nicolae Găldean – Arena Alba Iulia

*Răzvan Frenţiu şi Cosmin Oltean – Performanța Alba Iulia

*Robert Szabo – CS Ocna Mureş; Sergiu Javla – Mureşul Vinţu de Jos; Darius Goangă – Rapid CFR Teiuş; Cristian Bodea – Energia Săsciori; Romică David – Cuprirom Abrud; Casian Tulea – CIL Blaj.

Cupa Regiunilor este o competiţie organizată de către Federaţia Română de Fotbal în parteneriat cu UEFA. Echipele care participă în competiţie trebuie să fie formate exclusiv din jucători care nu au evoluat vreodată în eşaloanele fotbalului profesionist(Liga a III-a, Liga a II-a, Liga I). În prima etapă, AJF Alba s-a impus în faţa selectionatei AJF Harghita cu scorul de 1-0, prin reuşita lui Flaviu Baghiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea