Miercuri, de la ora 18.00, Volei Alba Blaj – Dinamo București | Derby-ul din Sala “Timotei Cipariu” se joacă cu spectatori

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Miercuri, 11 martie, de la ora 18.00, în Sala “Timotei Cipariu” se dispută partida derby dintre Volei Alba Blaj și Dinamo București, meci contând pentru etapa a doua a fazei secunde a Diviziei A1 la volei feminin.

Este o partidă de o însemnătate aparte în lupta pentru titlu, în condițiile în care se înfruntă primele două clasate, echipa din “Mica Romă” având un avans considerabil, de 5 puncte, în ierarhie. În urmă cu nicio lună, în 15 februarie, formația condusă de Darko Zakoc s-a impus în minimum de seturi pe propriul teren, făcând un pas important spre adjudecarea campionatului. Dacă va cuceri toate punctele puse-n joc, gazdele își măresc șansele de a cuceri trofeul pentru al doilea an consecutiv, cu toate că mai au un hop important de trecut, sâmbătă, 14 martie, la Târgoviște, împotriva ocupantei poziției a treia (echipă ce i-a pus probleme în anterioarele dueluri).

ELIT

Pregătită de Stevan Ljubicic, fostul secund al lui Zakoc timp de trei sezoane, gruparea din capitală are în efectiv 4 foste echipiere ale Blajului (Onyejekwe, Vujovic, Karakasheva, Hashimoto, Bacșiș), iar în acest campionat a suferit trei eșecuri (două cu Volei Alba Blaj, plus înfrângerea surprinzătoare de la Medgidia).

*Măsuri speciale pentru spectatori

Meciul de volei Alba Blaj – Dinamo, se va disputa cu spectatori, a anunțat Primăria Municipiului Blaj, printr-un comunicat, precizând că au fost întreprinse toate demersurile necesare, pentru ca iubitorii voleiului să poată urmări meciul. De asemenea, au fost transmise și o serie de măsuri și recomandări, în ceea ce privește accesul în Sala „Timotei Cipariu”. Pe această cale informăm publicul despre recomandările primite de la Direcția de Sănătate Publică Alba, după cum urmează: marți, cu o zi înainte de meci, CSM Volei Alba Blaj și Primăria Blaj vor asigura dezinfectarea completă a sălii de sport. În ziua meciului se va asigura îndeplinirea următoarelor măsuri: accesul la sală se va face cu minim 15 minute înainte de începerea partidei – cel mai târziu la ora 17.45; la intrarea la sală organizatorii vor întocmi o listă de acces a tuturor persoanelor care vor să asiste la meci; organizatorii vor lua măsurile necesare astfel încât să asigure termometrizarea tuturor persoanelor care participă la meci și dezinfectarea pe mâini a acestora; distribuirea în sală a materialelor care conțin măsuri de prevenire a COVID 19; în timpul meciului spectatorii vor fi atent monitorizați, astfel încât, la apariția unor simptome tipice infecției respiratorii acute, persoanele în cauză să fie izolate și direcționate către Spitalul Municipal Blaj.

Dan HENEGAR