Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

MIERCURI: Clubul de lectură „LecturAlba” și Cercul de scriere creative „ Verbum” la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La final de lună mai, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba propun pentru publicul din comunitate, încă două întâlniri culturale ce se adresează atât cititorilor cât și creatorilor din orice domeniu.

Miercuri, 29 mai 2019, ora 17.00 sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va găzdui o nouă întâlnire a iubitorilor de lectură, la Clubul de lectură LecturAlba. Propunerile de lectură ale lunii mai  sunt: Jon Krakauer, În aerul rarefiat, un volum desemnat în 1997 „Cartea anului”, tradus în peste 24 de limbi care spune povestea uneia dintre celei mai cumplite ascensiuni din istoria alpinismului mondial și Bhagavad-Gītā sau Cântecul celui Preafericit, sinteză a spiritualității indiene, una din operele cele mai interesante și mai populare din literatura sanscrită, de o deosebită însemnătate pentru istoria gândirii hinduse, profund venerată în India până în zilele noastre.

Clubul de lectură, LecturAlba face parte din programul 1.USERS/ 1.1 Clubul de lectură și are ca principal obiectiv asigurarea unui cadru propice lecturii și discutării celor lecturate.

Joi, 30 mai 2019, tot la sala de lectură a bibliotecii, începând cu ora 17:00 se va desfășura Cercul de scriere creativă Verbum. Proiectul este dedicat tuturor membrilor comunității care practică arta scrisului sau orice altă formă de creație artistică. La această ediție a cercului cei prezenți vor prezenta propriile creații, dar și o creație pe temă dată. Tema propusă la ediția anterioară a fost Tristețe.

Proiectul face parte din programul 4ANIMAȚIE CULTURALĂ/4.8Verbum al Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba și urmărește să reunească la un loc și în condiții optime pe acei membrii ai comunității care doresc să-și prezinte public, în fața cunoscătorilor, propriile creații.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea