Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

MIERCURI: Campania „R.I.S.C. Siguranţa nu este un joc de noroc”, la Şcoala Generală Miceşti. Lecţii susţinute de specialişti I.S.U Alba şi E.ON România

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

riscLecţii despre energie şi siguranţă în utilizarea diferitelor forme de energie vor fi prezentate, miercuri, copiilor din ciclul primar de la Şcoala Generală Miceşti din Alba Iulia. Specialişti din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba şi  E.ON România le vor împărtăşi copiilor care sunt regulile ce trebuie respectate atunci când folosesc gazele naturale şi energia electrică şi cum se pot feri de situaţii grave cum ar fi, de exemplu, incendiile.

Acţiunea face parte din campania comună de informare preventivă derulată de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi E.ON România „R.I.S.C. Siguranţa nu este un joc de noroc”, în baza parteneriatului existent între cele două instituţii.

Evenimentul va avea loc miercuri, 10 decembrie, de la ora 11.00, la Şcoala Generală Miceşti, Strada Scărişoara nr.17, Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea