Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 3-0 (0-0) | A 4-a victorie la rând, să vină derby-ul de lângă furnale!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La penultima reprezentație a turului Seriei a 9-a din eșalonul terț, sub Drăgana, Metalurgistul Cugir s-a impus în disputa cu  Viitorul Cluj, într-un duel al echipelor de pe podium, scor 3-0 (0-0).

Cugirenii s-au impus cu 3-0 (0-0), prin golurile marcate de M. Lupu (golgheterul echipei, cu 6 reușite, a 4-a etapă la rând în care a punctat), Șaucă și Cocan, ce a intrat excelent în joc, într-un moment când  scorul era alb (inspirată mutarea făcută de antrenorul Lucian Itu). Ocupanta poziției secunde a realizat cel mai clar succes stagional, într-un meci în care s-a jucat cu ocaziile, între care și o bară a lui Nicula.

*Lucian Itu: „Am avut atitudinea corectă”

Am dat dovadă de maturitate, am avut atitudinea corectă la acest duel. Ne-am jucat cu ocaziile, am avut foarte multe oportunități, dar am ratat nepermis. Am întâlnit o echipă tânără, cu potențial, m-a surprins plăcut. Cu siguranță, dacă nu era acea eliminare nu câștigam la asemenea diferență, dar sunt convins că ne-am fi impus și dacă se juca unsprezece la unsprezece„, a spus antrenorul Lucian Itu.

Prima repriză a stat sub semnul dominării gazdelor, cugirenii dovedind încă de la început că alcătuiesc o echipă superioară valoric. A fost însă o dominare sterilă.

Oaspeții au evoluat în inferioritate din minutul 44. Șerbănescu a fost  eliminat după o intrare dincolo de limitele regulamentului asupra lui Boldea.

Deblocarea tabelei s-a produs în minutul 63, când M.Lupu, omul cu golul la Cugir (a 4-a etapa la rand în care a punctat), a fructificat o centrare de calitate a lui Cocan.

Zece minute mai târziu a ieșit la rampă căpitanul Tudor Șaucă. Acesta a parafat practic victoria, punctând pentru 2-0, cu un șut cu stângul după o centrare de pe flancul opus.

Rezultatul final, 3-0, a fost stabilit de câtre Cocan în ultimele secvențe ale întâlnirii (89), după pasa lui Selagea.

Metalurgistul Cugir se menține la două puncte în spatele liderului CS Hunedoara. Urmează duelul direct de lângă furnale, în ultima rundă a turului.

Echipe:

Metalurgistul Cugir: R. Opric – Tăban (74, Udrea), I. Grozav, Vlădia, Vitinha – Al. Popescu (57, Tănăsescu), Boldea, P. Păcurar (57, Cocan), Nicula (57, L. Contra) – Șaucă/ cpt (74, Selagea), M. Lupu; rezerve: Perjeriu, Șt. Radu, M. Neagu, Șuteu. Antrenor Lucian Itu – principal.

Viitorul: Cebotari – T. Oargă, Șerbănescu, Cr. Istrate, Dolghi – Fărăgău, Calo, Al. Roșca, M. Pop, D. Roman, R. Baciu; rezerve: Borz, Pintea, N. Moldovan, Al. Pop, T. Cociș, Resteșan, R. Bartoș, Maxim, Rîza. Antrenor Marius Popescu.

Arbitri Cr. Codrea (Baia Mare), Cr. Buzzi, R. Toader (Oțelul Roșu) Observatori L. Szanto (Tg. Mureș), C. Orbonaș (Hunedoara)

Lucian DĂRĂMUŞ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea