Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 1-0 (0-0), gol Paul Păcurar pentru victorie împotriva „lanternei roșii”, la ultima reprezentație internă a „roș-albaștrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a învins, la limită, la ultima reprezentație internă, pe Viitorul Cluj, scor 1-0 (0-0), unicul gol al întâlnirii fiind semnat de Paul Păcurar. La despărțirea de fani, „roș-albaștrii” aveau nevoie ca de aer de cele 3 puncte pentru a ieși din pasa proastă.

După o primă repriză fără gol, amfitrionii s-au descătușat la reluare și au dominat copios, ratând o sumedenie de ocazii în asaltul permanent la buturile lui Borz. Tăban și Șaucă au trimis în bară, între aceste situații intercalându-se golul lui P. Păcurar (67, prima reușită stagională) – șut din careu, după o fază prelungită de atac.

“Roș-albaștrii” erau obligați să câștige la ultima partidă în fața fanilor, asta pentru a depăși criza: 3 eșecuri la rând, fără a înscrie, alunecarea în ierarhie și îndepărtarea de locurile de play-off.

Adversarul a fost unul facil, “lanterna roșie”, care a înregistrat 5 înfrângeri succesive și un singur punct acumulat în 8 întâlniri (singura victorie stagională a trupei conduse de Marius Popescu s-a înregistrat în tur!).

Metalurgistul: Csapo – Dohotariu, S. Itu, V. Popa, Vitinha – Tăban (78, Selagea), Udrea, P. Păcurar, Gh. Hăprianu (84, Bura), Șaucă/ cpt (90, R. Păcurar), Cocan; rezerve Perjeriu, L. Itu, Kiraly, M. Neagu, Cârloanță, Ad. Coman. Antrenor Ion Ilie.

Viitorul: Borz – Milandru, Milchiș, Podea, Șerbănescu, Oargă, Morariu, Calo/ cpt, Herciu, Iepure, Doroftei; rezerve Simedru, Blidărean, Judea, Resteșan, Benke, D. Mureșan, Harangozo, Cozac, Gadzhymuradov. Antrenor Marius Popescu

Foto: Fan Metalurgistul


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea