Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Metalurgistul Cugir și-a stabilit amicalele verii | ”Roș-albaștrii”, probleme majore cu jucătorii “under”

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Metalurgistul Cugir, cea mai bună echipă din Alba în ultimul deceniu, își va relua pregătirile luni, 18 iulie, dată când va începe și CS Ocna Mureș, o altă divizionară terță din județ.

“Roș-albaștrii” și-au stabilt în linii mari programul din această vară, perioadă în care se va efectua obișnuitul cantonament centralizat la domiciliu, începând din 25 iulie. Până în prezent, cugirenii au fixate și 4 jocuri de pregătire, mai căutându-se adversar pentru 30 iulie. Astfel, Șaucă & compania vor întâlni Industria Galda de Jos (23 iulie), CSU Alba Iulia – dublă în 5 și 13 august (al doilea joc este sub semnul întrebării dacă studenții vor pleca în stagiu de pregătire), respectiv Retezatul Hațeg (nou-promovată în Liga 3), în 20 august.

Metalurgiștii au suferit pierderi importante în această pauză, în prumul rând fiind vorba despre plecarea golgheterului ultimilor 2 ani, M. Lupu, la Corvinul Hunedoara. În plus, apar dificultăți și la nivelul jucătorilor “under” în condițiile în care R. Opric este la Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Daniel Nicula intenționa să găsească o echipă la un nivel superior (Gaz Metan Mediaș, de care aparține, s-a desființat) și a ajuns la Viitorul Dăești (Liga 3, Vâlcea), fiind foarte probabilă și despărțirea de ex-uniristul P. Haj, care vrea să plece la Cluj-Napoca pentru studii universitare. Cum Al. Rus nu mai este jucător care să acopere capitolul “under”, L. Contra a plecat din același motiv, variantele rămase la îndemână sunt localnicii Perjeriu, Andriuc și S. Itu.

Căutăm un vârf de atac și juniori. Lupu reprezintă o pierdere importantă în ofensivă”, a confirmat Lucian Itu.

În consecință, la debutul antrenamentelor se vor regăsi 3 tineri de la LPS Sebeș, Cr. Ifrim (portar), D. Avram (atacant) și Vințan (mijlocaș, și acesta în funcție de rezultatul examenelor la Timișoara). Pe lista de achiziții se regăsesc Vasinc (CS Ocna Mureș, care are o ofertă din Malta) și Bedea (CS Hunedoara), cu care s-au purtat discuții preliminarii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea